Investering i mina barn

Idag har jag äntligen klickat hem en egen FillnSqueeze! Har tittat på den jättelänge, men funderat fram och tillbaka. MEN - eftersom båda mina två småtjejer älskar klämmisar som man kan köper jättedyrt i affären så har jag räknat ut att jag kan tjäna in pengarna som den kostar ganska snabbt. En klämmis kostar i snitt 9,95-12,95 kr och om jag kan göra dem själv så kostar det ca 2-5 kr styck. Så när barnen ätit några stycken så börjar jag spara pengar genom att investera några hundralappar i början. Så som det brukar vara. En högre kostnad med ett lägre resultat.

Vad jag tycker är bra med just Fillnsqueeze är att den går att frysa, köra i microvågsugn och koka. Det gör att den går att hålla ren, och jag kan göra mat till Vinga att ta med när vi ska iväg bara jag och hon. För av någon anledning så är hon helt såld på "Mim Mim Mat" som Vera kallar det. Vera gillar det inte, men kanske gillar hon den jag gör själv?

Klicka här eller på den mittersta bilden för att komma till LekMers hemsida.

Man kan även köpa den direkt från www.fillnsqueeze.se och där finns även tillbehör såsom borste och sked för de som behöver det. Jag väntar med att köpa just de grejerna, tror att jag har en borste hemma som kan fungera för ändamålet :)

#mammastina #trebarnsmamma #lycka #önskelista #spara #framtidsmål #klämmis #mat #barnmat #påse #fillnsqueeze #äntligenärdenmin

Gillar

Kommentarer

Evsing
Evsing,

Den har vo också här hemma, så himla bra! Gjorde så himla mycket fruktpureèr och barnmat och hade i frysen när minsta var liten!

nouw.com/evsing
MammaStina
MammaStina,

Det är min tanke. Jag har ett barn med ätproblem i perioder och klämmisar går alltid ner. Så tänker att det kan vara bra för hennes skull. Och lillasyster tycker också om dem. 😊 Väntar på spänning att den ska komma hem nu!

nouw.com/mammastina