Fjärde Advent - första natten utan personal!

Glad fjärde advent till er alla!

Idag har jag druckit kaffe hos syster yster, passade på att lämna tillbaka hennes dramaten som bott hos oss lite för länge och ge henne en låda hemgjord karamelliserad knäck. Hoppas att den smakar!

Sedan hämtade jag upp min svägerska Johanna och vi åkte till ICA Maxi i Partille. De hade lagt undan bananlådor till mig, blev 10 stycken :) Så imorgon kan jag packa ytterligare delar av lägenheten - det ska bli skönt! När vi handlat och hämtat lådorna så åkte vi hem till Peter och barnen. Där blev det mys med fika, lek, middag och mer mys. Vinga somnade för natten (trodde vi) och vaknade sedan och höll låda fram till för en liten stund sedan. Behövdes ett blöjbyte men sedan somnade hon gott hos pappa efter en vacker liten aria som jag helst hade sluppit (höga ljud och barnens skrik får det just nu att skära i hela mig och jag vill bara kura ihop mig till en boll i ett hörn...).

Jag och Johanna försökte oss på att se A Man Apart med Vin Diesel och det var med varierande inspiration som vi såg filmen! Var tvungen att ordna med veckans beställning och Vinga hade extremt långa armar. Vilken tur att vi valde en film som vi redan sett! :D

Idag har jag även hunnit med att koka en ny omgång knäck - testade med kokosmjölk denna gången, imorgon ska vi provsmaka! Har även gjort en sats pepparkakstryffel, ska rulla dem imorgon,klockan blev lite för mycket för det idag. Recept kommer tillsammans med bilder!

I natt är första natten officiellt utan personal. Det innebär att Vera ska vara stabil nog att sova utan tillsyn. Frågan är hur mycket sömn vi kommer att få i natt? Hennes förkylning är bättre i alla fall och hostan är mycket bättre idag än i torsdags. Mitt söta lilla barn, hur mycket ska hon behöva gå igenom?

Gillar

Kommentarer