Fantastiska dotter, underbara sambo och glass till kvällsmat!

Idag fick jag sovmorgon, klev inte ur sängen förrän kl 10:20! Dock med några uppvak på natten, morgonen och förmiddagen för en liten tjej som ville ha bröstet. Har sedan haft en underbart sambo som under dagen tagit hand om barnen så att jag har kunnat ta hand om mig själv. Energin är inte riktigt där jag vill ha den och jag har varit tvungen att ställa in saker och säga nej alldeles för mycket den senaste tiden. Önskar att jag hade haft energi till att göra alla de där sakerna som jag vill göra. Men när jag inte ens orkar med att göra det som jag måste göra - då får jag börja prioritera.

Vanja var på Melodifestivalen med Kajsa och Inez i fredags och tittade på generalrepetitionen. De hade det trevligt, och sedan har Vanja spenderat resten av helgen hemma hos Kajsa. Så hon kom hem idag och jag har en liten låda med roliga saker som jag ger min syster när hon hälsar på. Idag blev det en skål med en ko på - titta så glad hon blev! Hon sa att hon ska ha Färjestadsflingor i den. För såna käkar hon till frukost! Äkta Frölunda-fan den där systern!

Efter ett väldigt många önskningar och kanske lite tjat så fick Vanja äntligen en telefon i julklapp. Hon råkade dock tappa den och skärmen dog, men vi löste det genom att hennes pappa precis bytt telefon och hon fick hans gamla. Och sedan med lite fixande och trixande så var telefonen klar och nu har hon börjat spela. Ett sådant lyckligt barn! Under helgen hos moster så har hon börjat spela Hay Day. Ett spel som min syster spelat ett bra tag. Nu är min äldsta dotter fast. Och tro det eller ej, jag laddade också ner det och försöker jobba mig upp i systemet så att det blir roligt. Vete går fort att odla i alla fall! Spelar du några spel på telefonen eller andra platser?

#mosterkajsa #kossa #melodifestivalen #söndag #sovmorgon #amning #trebarnsmamma #underbarasambo #nouw30daychallenge #sunday #helg #vardag #spel #hayday #frölundaindians #fhc #kajsa #vanja #stina #honsomälskarkor #ko #koskål #mat #mamma #mammablogg #mammabloggare #mama #blogg #nouw #android #telefon #gladdotter

Gillar

Kommentarer