Erbjudande om placering

Dagen som jag nästan har väntat på kom häromdagen. Fick mail med erbjudande om placering på kommunens vårförskola. Försökte googla mig fram till vad det var och insåg att det var ett finare ord för tillfällig förskola. Den kommer att vara öppen från slutet av april (efter påsk) fram till juni/juli (semestern). För oss innebär det att vi har fått plats på en förskola som ligger drygt 1,1 mil bort. Det gör att vi behöver bil, vilket ger en utgift varje månad som vi hade tänkt vänta med.
Vi har stött och blött under helgen och jag tror att vi har bestämt oss för att ta platserna utan att veta var barnen hamnar till hösten eller om det ens blir med samma barn. Jag hoppas bara att personalen på vårförskolan har relevant utbildning så att barnen får den pedagogiska verksamhet som de har rätt till när de går i förskolan.
Så nu kan jag sätta igång och söka jobb på allvar. Har lagt ut några trådar och hittat några intressanta annonser. Får ta mig tid mellan packning av lådor och utfodring av små barn att skriva klart mitt CV och personliga brev.

Gillar

Kommentarer