En dag som prövade tålamodet

Igår fick vi en snilleblixt - vi åker till Gekås! Med de två yngsta. Sagt och gjort, vi packade ihop oss och åkte ner. Halvvägs dit fick vi stanna för att en behövde gå på toaletten. När vi kom fram behövde nästa gå, så det fick vi ordna. Jag gjorde som jag brukar göra och tog samma rutt som alltid inne i varuhuset. Till barnens stora förtret, de längtade efter att komma till leksaksavdelningen och Gekås Lekland.

Den obligatoriska fikapausen, då passade jag på att gå upp på barnkläder och plocka på mig det vi ska ha därifrån.

Mina fina flickor, de skulle prompt hålla handen inne i varuhuset, även om det ställde till det för föräldrarna! Och även om det tog sina timmar att gå igenom allt som skulle gås igenom så var de små flickorna helt fantastiska och skötte sig exemplariskt med tanke på att det var så mycket folk och så många nya intryck.

Och självklart fick barnen gå med pappa upp till Leklandet. Där jag fick sedan hämta dem, de var inte jättesugna på att gå därifrån men gick med på det när vi talade om att leksaksavdelningen låg nedanför. Summa kardemumma av resan är att vi fick köpt lite sådant som behövdes, födelsedagspresenterna till Vinga, engångsgrejer med Frost till kalaset och lite annat smått och gott.

Gillar

Kommentarer