Denne veka var det barnehage start for eldstemann ☺ Han har vert hjemme i ganske nøyaktig 2 mnd 😊

Det som var annerledes med denne starten var at han skulle begynne i en ny barnehage!  Så vi var svært spente, både han og vi foreldre.

Vi har vert så ekstremt fornøyd med den barnehagen han gikk i, så det satt langt inne å flytte han. Eg følte meg som verdens værste mamma som ville rive han vekk fra den gode, trygge barnehagen med snille voksne og gode venner..

Men siden den barnehagen var i nabobygda og det er kun mannen som har lappen, ble det veldig tungvint med henting og levering.
Så da ble det etter masse fram og tilbake - bytting av barnehage.

Håper vi har valgt riktig!

Han hadde sin første dag på tirsdag, og det gikk veldig fint. Neste dag gikk også fint. Da fikk han være litt aleine også, uten mamma.
Torsdag ville han ikke i barnehagen. Etter litt om og men fikk eg han med meg likevel.
Denne dagen var pappan på jobb, så lillebror måtte vere med. Klarte selvfølgelig å forsove oss, så lillebror fikk ikke spist før vi dro ned dit. Noe som resulterte i at han ville ha alle barna sin mat!

Måtte få hjem lillebror, men det var ikke storebroren enig i! Stakkar liten så desperat og såra han ble.. klarte selvfølgelig ikke å gå derfra når han ble sånn, så ble mye trøsting  før eg fikk han på andre tanker.

Når eg gikk derfra satt han og lekte og koste seg med dyr og dinosaurer sammen med en voksen, så da var mammahjertet mye lettere. 💙

Vi håper og tror at denne barnehagen også er en god plass og være, og at han vil trives og få nye venner.

❤❤

Likes

Comments

Mitt navn er Silje, er 25 år og gift❤ Sammen har vi to små gutter, ein på 3 år og ein liten på 8mnd💙💙

Her vil eg legge ut litt fra vår hverdag og ting som opptar oss🌸

Koselig om du vil følge oss 😊🌹

Likes

Comments