Hei:) idag har vi vært på oppfølging på ahus, hadde time med en veldig flink sykepleier. Er så godt å endelig få et fast team som skal følge oss opp, jeg har hele tiden så mye bekymringer for alt. Men det blir litt bedre ved å vite at vi har noen som følger opp alt.
Nå ble det også bestemt at han skal prøve refluks medisiner igjen. Men denne gangen på morgen og ikke på kvelden for å se om bivirkningene blir bedre av det. Håper det, for nå spiser han så lite og sover kjempe dårlig.
Vi har begynt med vanlig melk i kostholdet hans igjen også, håper det går bra denne gangen!😊

Ellers har vi bare slappet av idag, vært en tur på besøk hos oldeforeldrene hans og spist middag hos foreldrene mine. Matheo sovna i bilen på vei hjem og sov videre i senga si, utrolig sliten etter en lang dag. Er vell minst like sliten selv idag! ha en fin kveld!😊

Likes

Comments

God kveld :) da har jeg valgt å starte en blogg, har hatt et par tidligere. Men aldri fortsatt med det, nå derimot syntes jeg det er en fin måte å samle minner på.

Kan fortelle litt om meg selv. Jeg er snart 25 år og bor sammen med kjæresten min Tonje og sammen har vi Matheo på 14 mnd. Vi bor på et lite sted i Akershus, og lever et ganske A4 liv.

Det viktigste og største i livet mitt er lille Matheo, han har slitt mye med diverse siden han ble født og det har vært mye bekymringer. Men håper nå at vi er på rett vei med god oppfølging av sykehuset! Det er heldigvis ikke noe alvorlig, men ille nok for en så liten gutt og det har vært mye påkjenninger.

Idag har vi hatt en veldig rolig og avslappende dag, har vært sykdom her hele uka så tar litt tid å komme seg igjen. Men vi har vært en tur på besøk og oldeforeldrene til Matheo og en tur ute for å leke i snøen før leggetid. Første snøen Matheo faktisk får glede av, da han var veldig liten i fjor. Blir en morsom tid framover, på kort tid har han også fått skikkelig dreisen på gåingen, flinke gutten våres.

Nå skal jeg se litt mer på Castle med Tonje før jeg skal stupe i senga. Hadde egentlig planer om kino med ei venninne i kveld, men vi hadde jo sikle bestilt billetter og det var dumt når det er kinoens dag idag. Hehe.


Likes

Comments