Stulna stunder med BookBeat

Detta inlägg presenteras i samarbete med BookBeat.


Bland det bästa jag vet är att krypa upp i soffan med en bra bok en kall höstkväll. Svepa in mig i en varm filt, läsa i stearinljusens sken och bara låta fantasin fånga mig och ta med mig ut på äventyr i böckernas värld. Gå på de slingrande stigarna upp för de gröna kullarna i Fylke. Eller sitta framför den hemtrevliga öppna spisen i Gryffindors uppehållsrum. Stå upp för sina vänner i kampen mot ondskan.

Jag minns fortfarande hur min mamma och pappa turades om att läsa en godnattsaga för mig och min lillebror varje kväll innan vi skulle somna. Det var dagens höjdpunkt. Tydligast minns jag när pappa läste Sagan om ringen för oss, den var så spännande och öppnade upp till en helt ny värld för mig. Jag har alltid älskat att läsa och jag bygger upp en så levande fantasibild av det jag läser. Den gåvan vill jag ge till Alicia också, och framöver läsa godnattsagor även för henne.Som nybliven mamma kan det vara svårt att finna tiden att läsa, så mycket måste prioriteras först. Alicia kommer numera i första hand, med alla hennes behov och drömmar. Men även huset måste städas, maten måste lagas, ja listan kan göras oändligt lång. Och någonstans där gäller det att finna tid även för mig själv. För mig har det blivit genom stulna stunder med hörlurarna i öronen. Ljudböcker. Att plugga in ett parallellt universum direkt i öronen.

En långpromenad med barnvagnen, visa lillan höstens alla färger. Låta fötterna vandra, styra stegen mot sjön. Vagnens gungande rörelser vaggar snart min lilla älskling till sömns, och jag passar på att ta fram mobilen och hörlurarna. Just nu lyssnar jag på För evigt dömd av Harlan Coben, en av mina favoritförfattare. Vill ni läsa en spännande deckare i höstmörkret, då är det definitivt en av hans böcker ni ska välja!

Jag har i samarbete med BookBeat ett erbjudande till er läsare, där ni får lyssna en hel månad gratis. BookBeat, Bonniers nya ljudbokstjänst, har tusentals böcker att lyssna på och läsa som e-bok direkt i mobilen eller surfplattan. Efter den fria pröva-på-perioden kostar BookBeat 169 kr i månaden, men det är helt och hållet utan bindningstid. Har ni något tips på en BookBeat bok jag inte får missa?

Lyssna fritt i en månad - klicka här!


Detta inlägg presenteras i samarbete med BookBeat.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Bra inlägg!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Affesmorsa
Affesmorsa,
Är det bara ljudböcker eller e-böcker också? Just nu testar jag Nextory en månad. Tänkte gå igenom alla för att sen bestämma mig vart jag vill prenumerera 😏
nouw.com/affesmorsa
mammashus
mammashus,
Det är både ljudböcker och e-böcker, in och testa! 😊
nouw.com/mammashus