Påskfirande inställt pga. magsjuka


Vi hade planerat att fira påsk med familjen, att bara vara och njuta av det fina vädret. Igår skulle vi grillat med min faster som är här och hälsar på från Västerås men så blev det inte riktigt då magsjukan hälsade på istället. Lilla Leona blev smittad på förskolan, det har varit jobbigt att se henne må så dåligt. Natten till igår var det Alicias tur, hon mådde inte alls bra igår och sov stora delar av dagen. Leona var piggare men har än så länge bara petat i maten. Så stället för att min släkt skulle komma till oss och grilla fick det bli en långpromenad på långfredagen så att i varje fall jag fick träffa min faster mfl.

Vi gick i östanåparken, det var helt underbart vårväder med närmare 20 grader, som jag har längtat efter detta. Det var mysigt att strosa längst med svartån med familjen och prata om allt mellan himmel och jord. Det var så vackert i parken när naturen började slå ut i blom. Som jag har saknat min faster så var det kul att ses om än bara för några timmar. Tjejerna hade myst ute i trädgården med sin pappa under tiden, Alicia vilade i skuggan och Leona grävde i sandlådan. Det var verkligen tur att vi firade påsk hemma hos mamma förra helgen så att tjejerna fick uppleva lite påskfirande i varje fall. Inatt var det min mans tur att bli dålig så nu känner jag mig som en tickande bomb.

Nu hoppas jag bara att jag slipper att bli sjuk och att de andra i familjen blir friska snart så vi kan njuta av varandra och ledigheten! Hoppas ni alla fått en bättre påsk än oss! Glad påsk allesammans!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer