Mina tatueringar

Jag har två tatueringar, en längst med ryggraden och en på foten/vaden.

Amor vincit omnia et nos cedamus amori - kärleken övervinner allt så låt oss besegras av kärleken. Min kärleksförklaring till livet. Att sluta fred. Att älska. Den är en symbol för kärlekens betydelse för mig, på en väl vald plats. Längst med ryggraden. För mig betyder även placeringen av tatueringen väldigt mycket. Ryggraden liksom kärleken är det som håller upp mig. 

Sommaren 2010 gjorde jag denna text-tatuering på Pulse tattoo i Linköping. Då detta var min första tatuering var jag nervös för hur pass ont det skulle göra att göra den, speciellt när jag valt ett så känsligt och utsatt ställe. Ryggraden. Jag kan inte ljuga, den gjorde ont att göra. Sjukt ont. Men på något sett var det inga problem att genomlida den smärtan. Jag minns att tatueraren var väldigt duktig men lite väl snabb, stressad på något sett. Jag tror inte att det var tillfälligt utan det var hans sett att vara tyvärr. Men jag är väldigt nöjd trots det med den.

Ad Astra per aspera - mot stjärnorna genom svårigheter. När jag gjorde den här tatueringen mådde jag inte helt 100, jag pluggade i en stad flera timmar ifrån M och livet kändes tungt för stunden, inte bara pga. det utan av många olika anledningar. Så tatueringen blev en daglig påminnelse till mig själv om att inte ge upp. Det blir bättre. Att fortsätta kämpa mot mina mål.

Sommaren 2011 gjorde jag den här text-tatueringen på Viking tattoo i Linköping. Tatueraren är riktigt duktig och om jag gör någon mer tatuering i framtiden är det definitivt till honom jag kommer gå. Jag valde att tatuera på foten/vaden den här gången för att jag tycker att det är snyggt, svårare än så behöver det inte vara. Jag hade även en tanke om att för varje steg jag tar så är det ett steg närmare mina drömmar. Den här tatueringen gjorde inte på långa väger lika ont som den första att göra, men tog mer än dubbelt så lång tid.

I framtiden när jag slutat amma vill jag tatuera in en familjetatuering. Sedan länge har jag tänkt att den ska vara placerad på min vänstra arm, troligtvis underarmen, för att skapa balans med min tatuering på den högra foten. Jag har länge velat mellan att tatuera in mitt (mina) barns namn eller en viss latinsk fras som jag valt ut, om familjens betydelse för mig. Än har jag inte bestämt mig, men jag har fortfarande tid att klura ut det. Men detta kommer troligtvis vara min tredje och sista tatuering, det är så det känns nu i varje fall.

Vad tycker du om tatueringar och har du någon själv? Vill du göra någon i framtiden?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

detblirbattre
detblirbattre,
Jag är lite tudelad, jag kan tycka det är snyggt i lagom mängd och jag har själv en liten på vänster höft, vid höftbenet precis.
nouw.com/detblirbattre
mammashus
mammashus,
Mm, i lagom mängd är fint tycker jag. 😊
nouw.com/mammashus
detblirbattre
detblirbattre,
Gillar verkligen dina förresten, speciellt den på ryggen 👌
nouw.com/detblirbattre
mammashus
mammashus,
FruWikstrom
FruWikstrom,
Fina tatueringar du har! Jag tycker det är supersnyggt med tatueringar och skulle gärna ha en men kommer aldrig skaffa - så länge jag inte kan vara säker på att det är 100% giftfritt.
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Julialinneaj
Julialinneaj,
Snygga!😃👍🏽
nouw.com/julialinneaj
mammashus
mammashus,
Sara90
Sara90,
Fina tatueringar 🌸. Jag har sex stycken tatueringar & sugen på flera ☺️
nouw.com/sara90
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Vad kul! Har du en favorit? Vad föreställer den? 😊
nouw.com/mammashus
Sara90
Sara90,
Har två favoriter , ena är en ros med texten familj och den andra är en fredsduva (mamma älskade fredsduvor så de är ett minne för henne - gick bort December 2014 😔).
nouw.com/sara90
mammashus
mammashus,
De låter vackra! 😊 Så fin minnes tatuering. Jag beklagar sorgen. 😔
nouw.com/mammashus
johannawiker
johannawiker,
Vilka fina! Jag har tre tatueringar och vill ha ett par till iallafall 😊
nouw.com/johannawiker
mammashus
mammashus,