Kalas förberedelser


På fredag fyller Leona hela två år, och om en månad är det Alicias tur att fylla fyra år. Jag kan inte förstå hur fort tiden går, de föddes ju nyss!? Jag minns det som igår hur jag fick upp deras underbara varma små kroppar på mitt bröst, hur kan det vara så länge sedan? Med Alicia tyckte jag att tiden flög förbi men nu med Leona har det gått än fortare, trots att jag gjort mitt yttersta för att ta vara på tiden. Älskade ungar, ni gör vårt liv komplett och fyller det till bredden med kärlek. För er gör jag allt och lite till, ni betyder allt! (Och er pappa förstås!)

I varje fall så har vi bestämt att fira båda tjejerna på lördag istället för att hålla två kalas inom en månad. Vi tänker att vi kan komma undan med det nu när de är såhär pass små, i framtiden blir det nog svårare. Men jag tror att det blir bäst så. Inte bara för att slippa stressen med att förbereda två kalas, men för att underlätta för tjejerna. Alicia har nog svårt att förstå att hon fyller år först om en månad, en tidsspann som är ingenting för oss vuxna men en evighet för ett barn. Dessutom får de båda lika många paket på lördag, det är ingen som blir utanför.

På deras respektive födelsedagar ska de trots det få frukost på sängen och något paket, det tror jag de kommer att uppskatta. Den kommande veckan kommer att handla om att förbereda inför kalaset. Baka, handla, slå in paket och städa huset, vi kommer ha fullt upp helt enkelt. Jag har även valt ett litet tema för kalaset. Eller ja, kanske mer ett färgtema, en känsla. Rosa, vitt, guld, och naturliga material. Avskalat, enkelt men ändå gulligt och glittrigt, jag hoppas att tjejerna kommer att gilla det. Det får vi helt enkelt se på lördag!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer