För två år sedan idag...

För två år sedan idag var lillan beräknad att komma till världen.

Det är svårt att tänka sig att jag för exakt två år sedan var höggravid med lilla Alicia i magen. Jag hade klarat av 280 av 280 dagar och dagen som lillan var beräknad att anlända på var här. Dagen som vi så länge hade gått och väntat på, räknat ner emot och sett fram emot var äntligen här.

Hela dagen gick jag på helspänn och kände efter minsta lilla tecken på att det äntligen skulle vara dags. Några av de vanliga sammandragningarna kände jag allt av men inget mer än så. Det blev inget mer och den kvällen gick jag och la mig och hoppades få vakna av värkar, precis som jag gjort den senaste veckan. Men ingenting hände, och skulle inte göra än på tio dagar.

Först tio dagar senare, efter en andra hinnesvepning kom den första riktiga värken. 56 långa timmar senare fick jag äntligen upp vår lilla älskling på mitt bröst. Helt ofattbart, magiskt och bland det häftigaste jag varit med om. Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv, med en sådan obeskrivlig kärlek. Lilla älskade Alicia.

Tänk att Alicia nu två år senare är nybliven storasyster. Lillasyster Leona är nu 19 dagar, men redan ser jag vilken kärlek systrarna hyser för varandra. Alicia är världens bästa storasyster och jag ser fram emot att se mina små älsklingar växa upp tillsammans. Få se även Alicia lära lillasyster allt hon kan. Vad jag älskar er!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fin ! 😍
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
bolmgren
bolmgren,
Gud va tiden går fort 😍😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Allt för fort! 😅
nouw.com/mammashus