En dag på Lundbybadet


Igår åkte vi tillsammans med svärmor till Mjölby och Lundbybadet för en dag fylld med bad och bus. Medan min man och svärfar grävde in vatten och el till hönshuset så lekte vi i vattnet hela dagen lång. Vi har faktiskt aldrig varit på Lundbybadet innan, så vi blev glatt överraskade. Precis lagom stort för en snart fyraåring och en blivande tvååring. När tjejerna först kom dit blev de nästan mållösa av allt lockande runt omkring dem. Men snart lekte de och plaskade, de visste knappt var de skulle börja.

De hade en relativt stor plaskpool för de allra minsta som faktiskt underhöll även mina busungar fast de var i största laget. Där fanns flera små rutschkanor, en miniubåt, och vattenstrålar som skvätte åt alla håll till tjejernas glädje. Några strålar gick att skjuta iväg själv, det tyckte de var extra kul. Sedan fanns en liten varm något djupare pool där tjejerna övade på att simma, klättrade upp för kanten och hoppade i med stor iver. Alicia var som en fisk i vattnet och simmade fram och tillbaka med simmpuffarna, vi har en stolt mamma här hemma.

Det fanns även en djup pool som sluttade ner mot den djupa delen. Där fanns en vågmaskin som tjejerna älskade, även om vi bara var på den grunda delen av bassängen. Precis som på en vanlig strand hoppade de över vågorna och tjöt av skratt. Det fanns även en ström med vattenfall som de älskade, med vår hjälp klarade även Leona av det, även om det var med skräckblandad förtjusning. Det fanns också en underbar bubbelpool, en pool för motionssim och en vattenpist som jag uppskattade, vilken fart!

Men höjdpunkten för oss alla var nog den stora vattenrutschbanan. Det var ett stort rör som även gick utanför simhallen. Jag och svärmor turades om att åka med tjejerna i knät, de tjöt av förtjusning, det var så roligt att se. Igen, igen, mer! Skrek de och det var bara att lyda. Även jag tyckte att det var roligt, så jag åkte så gärna. Det var en riktigt lyckad dag och jag är så glad att jag även fick sällskap av svärmor, tack för all hjälp! Det här får vi göra om snart igen!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Åh va skoj 🙌🏻
nouw.com/jeenyrosen
mammashus
mammashus,
Ja verkligen. 😍
nouw.com/mammashus
aaphoto
aaphoto,
Vad mysigt med bad 😊
nouw.com/aaphoto
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! 😄
nouw.com/mammashus