En dag på Leos Lekland


Igår åkte vi till Leos lekland tillsammans med barnen. Alicia har varit sugen på det ett tag nu och igår kände vi att det var dags. Vi valde att överraska barnen, vi sa inte vart vi skulle åka utan bara att vi skulle åka en sväng. När vi väl var framme blev Alicia överlycklig när hon såg vart vi hamnat. Leona hängde snart på i glädjen även om hon inte visste var vi va, hon var lite för liten sist vi var där för att hon skulle kunna komma ihåg det.

Tjejerna sprang runt och tjöt av glädje, vi hade fullt upp av att försöka hänga med. Jag hjälpte Leona runt i leklandet medan min man sprang i Alicias fotspår, hon är snabb hon minsann så vi fick ett rejält träningspass igår. Leona älskade rutschkanorna och bollhaven, Alicia att klättra och även hon rutschkanorna. Ibland lekte tjejerna tillsammans, cyklade och åkte kana hand i hand, ibland utforskade de på egen hand. Deras glädje smittade av sig, det var verkligen en mysig dag!

Efter någon timme tog vi en fikapaus innan vi gav oss ut i leklandet igen. Den här gången följde jag efter Alicia och min man tog hand om Leona. Alicia var som en virvelvind, snabb som blixten, det var svårt att hinna med ibland, men så roligt det var att se tjejerna så glada! Och jag måste erkänna att jag tycker att rutschkanorna är roliga även för oss vuxna, speciellt med ett skrattande barn i knät. Efter några timmar var vi nöjda och begav oss för att äta middag innan vi åkte hem, mätta och lyckliga.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer