En dag med fotpalls planer och spackel

Dagen har gått i ett. Jobb på förmiddagen, sedan fara och hämta min lilla älskling på förskolan. Medan hon sov passade jag på att spackla i hennes blivande sovrum, inte det lättaste med min stora mage nu. Kännde mig som en valross som försökte spackla, jag nådde inte, magen var i vägen och det var tungt och varmt. Men nu har vi kommit en bit på vägen och ett litet steg närmare för att rummet ska bli klart. Min man, eller om vi hyr in en hantverkare, får sköta slipningen sen, att andas in allt damm är nog inte det bästa för mig just nu.

Lillan och jag lagade maten tillsammans idag medan mannen i huset klippte gräset. Köttbullar med potatismos och gräddsås stod på menyn idag, så gott! Och lillan tycker det är så kul att hjälpa till att laga maten. Hon står på en stol bredvid mig och hjälper mig att röra om eller skala löken, hela hon lyser av stolthet då. Och jag med för den delen. Nu sover hon så gott där uppe, och jag sitter helt slut i soffan.

Men i huvudet planerar jag för fullt för vår fotpalls framtid. Jag fyndade fotpallen/sypuffen på loppis en gång i tiden och har alltid haft idén att klä om den. Men det har inte blivit av trots att jag inte alls har gillat dess tyg. Men nu har lockets tyg spruckit, och jag fick ett infall att ta bort hela tyget. Nu ser puffen än mer gräslig ut, så det var dags att ta tag i projektet. Efter lite letande hittade jag dessa två tyger på en sida på nätet som jag precis beställt, jag tror det kommer bli så fint! Fusk fårskinn på locket och ett ljusgrått möbeltyg på pallens kropp är tanken. Jag hoppas det kommer bli lika bra som jag föreställer mig!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer