2 + 4 års kalas!


I fredags fyllde vårt lilla lejon två år, och igår firade vi det ordentligt med familjen. Vi passade även på att fira storasyster då hon fyller fyra år om en månad. Förra året blev det så mycket med två kalas så tätt, så vi kände att vi firar båda nu tillsammans medan de fortfarande är små och går med på det. Vi startade i varje fall dagen med frukost på sängen och lite sång och paket, det uppskattades verkligen kan jag säga.

Sedan firades tjejerna hela gårdagen. Vi hade fyllt hela vardagsrummet med ballonger och hängt upp lite girlanger i taket, det gjorde tjejerna så glada. När sedan alla nära och kära kom med mängder av paket så sken de som solen och njöt för fullt. Det var så roligt att se hur älskade de är, och hur mycket tjejerna älskar sin släkt. Vi fikade tillsammans på vårt hemmabakade fikabröd, Leonas favorit var chokladbollarna och Alicias favorit var min farmors sockerkaka.

När vi fikat klart sjöng vi för tjejerna och de fick blåsa ut ljusen på födelsedagstårtan, det tror jag Alicia tyckte var bland det roligaste på hela dagen. Hon lyste av lycka när det var hennes tur att blåsa ut ljuset, och blev så stolt när hon lyckades. Leona lyckades blåsa ut sitt med lite hjälp, då blev även hon så glad! De blev riktigt bortskämda igår, överrösta med fina paket, men det tycker jag de förtjänar, precis som alla barn. Tack alla som kom och förgyllde tjejernas dag! Och ett stort tack för alla fina presenter!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

tovelarsson
tovelarsson,
Vad fint! Det vankas 2-årskalas här med nästa helg 😊
nouw.com/tovelarsson
mammashus
mammashus,
Tack! Vad roligt, grattis!😊
nouw.com/mammashus
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh vad fint ni har gjort - skoj för flickorna!! =)
nouw.com/frökenrödlök
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/mammashus