Header

Oplevelser/Events

#sponsoreret #event

Havde i tirsdags fornøjelsen af at være til Fahrman x Ellos launch hos Ellos' showroom i København.

De to søstre har lavet en super fin mor- og datterkollektion!

Lokalet var pyntet i fin italiensk stil, hvor søstrene også har fået deres inspiration fra. Der var lækre drinks, pizza, guf og polaroid kameraer.Hyggede med to dejlige damer Esme og Sarah. Havde vores egen lille fest på en tirsdag og tog en masse sjove billeder.

Se den samlede kollektion her - og shop løs.

Fandt også denne lækre t-shirt, som jeg SÅ meget skal have til sommer 🤣🤣🤣☀️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Børn, Dagligdag, Oplevelser/Events

Det er hvad mine tre sidste dage er gået med. Ikke en dårlig kombi, hvis du spørger mig.... (chokolade og lagkager er sponsoreret 🙈🍰🍫)

CHOKOLADE
Anledningen var lanceringen af de helt nye fine pålægschokoladeæsker fra Toms.

Det hele foregik på Statens Museum for Kunst, så hele familien fik også mulighed for at være lidt kulturelle bagefter.

Der kommer 4 nye æsker, 2 i lys og 2 i mørk og hver æske er designet af børn.

Ungerne havde en fest. Anna fik gode råd af den dygtige tegner Peter Madsen - Thomas og Magnus fik en hyggesludder med ham og ungerne fik leget med Katrines (Lilletutogmor.dk søde datter Vega.

LAGKAGER
Søndag stod den på endnu et hyggeligt event med flere søde sager. Karen Volfs nye dessertserie blev indviet på bedste vis, da ungerne fremtryllede de fineste minilagkager.

Anna har allerede bestemt at vi skal lave minilagkager til hendes fødselsdag - hvilket i øvrigt er en super genial ide og SÅ hyggeligt.

NYT JOB
I dag d. 1. maj startede jeg så efter næsten 10 år som bilpendler på mit nye job, hvor jeg kan tage toget. FANTASTISK. Stillingen er præcis den samme som før - blot i nye spændende omgivelser.... det var VIRKELIG en god dag.... DOG lige med undtagelse af, at jeg startede min togdebut med at en hel drikkeyoghurt flød ud på min computer, mine bukser og jakke...

Og på vej hjem var togene HELT vildt forsinket pga personpåkørsel (frygteligt )-: ) og det resulterede i en halv times længere rejsetid hjem. Men det gik og jeg kom hjem til aftensmad på bordet.

Likes

Comments

Jeg har jo min Instagram-profil mammarose, som jeg må indrømme, at jeg ligesom en hel masse andre mennesker derude er blevet en smule afhængig af.

Jeg bruger den både til at følge med rundt omkring, til at blive inspireret og til at blive lidt misundelig (på den gode måde) #iggoals - Hvad bruger I jeres IG-profil til? Skriv det gerne i kommentaren (gerne med IG-navn).

Man finder ofte de "gode sider" af sig selv, at dele (tænker jeg). Og mine gode sider - iflg. dem som kigger med - er så åbentbart SLIK!

Nå, men altså også derfor oprettede jeg sammen med den ligeså slikglade mor Linda aka hverdagslivet_som_mor altså profilen insta_guf , hvor der KUN deles slik og kager. Et af billederne på denne profil har fået ikke mindre end 1.557 likes (hvilket altså er ret vildt på en profil med ca. 2.500 følgere). I øvrigt er det den skønne tinekrommes der har lavet kagen og taget billedet (:

Se mine 6 mest likede billeder på Instagram (bortset lige fra konkurrencer). Kun lige Magnus og Buller kunne nærme sig, at være lige så lækre som mine slikskåle. Disse billeder har fået fra 201-220 likes. Normalt får mine billeder omkring de 100 likes (:

Måske er det ikke så sjovt endda - men alligevel lidt.

Hav en fortsat god fredag aften - håber at alle har fået hygget med fredagsguf.

Kram Mammarose

Mie

Likes

Comments

Tips

#reklame

Det svarer til, at der i hver skoleklasse går tre børn, som er kommet til verden ved assisteret reproduktion. Men selvom statistikken siger, at vi hver især kender en eller flere ufrivilligt barnløse, er tabuet stædigt og uvidenheden stor.

Derfor afholdes Fertilitets-messen i den kommende weekend d. 22.-23. april 2017 i Bella Centret i København.

Fertilitets-messen, som er den allerførste af sin slags i Skandinavien, lukker op for en verden af information, som ellers kan være svær at navigere i. Her vil kommende forældre uforpligtende kunne tale med danske og udenlandske eksperter i fertilitetsbehandling og fertilitetsrelaterede sygdomme og søge viden, fakta, forklaring og dialog.

Jeg har fået lov til at udlodde kan udlove 2x2 billetter til messen til to af mine læsere!

Man deltager ved, at skrive en kommentar på her på bloggen. Kommentaren skal godkendes før andre kan se den - dvs. du deltager anonymt i konkurrencen.

Paletten af udstillere er bred og dækker de fleste aspekter af fertilitetsproblematikker - fra sædbanker til kostvejledning, partneradoption, hormonbehandling samt hjemlige og udenlandske klinikker, der informerer om de meget forskellige behandlingsmuligheder, der er herhjemme og i udlandet.

Du er ikke alene

Familiebånd slår andre sløjfer i dag end for bare 50 år siden: Kvinder får børn sammen eller alene, mandlige par får børn gennem adoption eller ved hjælp af rugemødre i udlandet, og venner får børn sammen, uden der er kærlighed involveret. Vi definerer selv, hvem vi er i familie med, og hvem vi får børn med. Derfor er der plads til alle på messen.

”Vi mangler et sted, hvor man som almindeligt menneske kan indsamle viden til at træffe et personligt og informeret valg, når man står i en situation, hvor man ønsker sig et barn, der ikke kommer af sig selv. I mit erhverv møder jeg tusindvis af ufrivilligt barnløse hvert år, og jeg oplever, at de ud over den information, deres egen læge kan give dem, har et enormt behov, en masse skam og tvivl, og desværre også stor uvidenhed, som vi kan afhjælpe ved at stille eksperterne til rådighed for dem og sige: Du er ikke alene,” siger arrangør Vickie Budden, der har 15 års erfaring som akupunktør for kvinder i fertilitetsbehandling.

Fertilitetsbehandling virker for 71%

Messen henvender sig til begge køn. For mænd rammes også hårdt af forældede forestillinger om virilitet, og hos op mod hver andet par, der oplever problemer med at blive gravide, skyldes det sædkvaliteten.

”Vi ligger alle sammen under for forestillingen om at være perfekte. Vi regner med, at når vi kan tage en ph.d., løbe et maraton og få et fedt job, så kan vi også få et barn, når det passer ind i vores liv. Men fertilitet kan ikke kontrolleres og styres. Ved at tale højt om det faktum, at så mange oplever problemer, giver vi folk et fundament for at beslutte, hvordan de bedst opnår drømmen om et barn. For den fantastiske nyhed er jo, at 71% af dem, der påbegynder fertilitetsbehandling, faktisk kommer hjem med en baby,” siger Vickie Budden.

Forskning, foredrag og yoga

Fertilitets-messen består af en lang række udstillere fra ind- og udland samt en række spændende foredrag om nogle af de mest aktuelle forskningsresultater og problemstillinger, der er på tapetet for moderne mennesker, som gerne vil have et barn.

På messen vil områderne være separeret af vægge og ikke gardiner, så man kan foretage uforstyrrede private samtaler, ligesom der vil være et mobilfrit stillerum, hvor man kan trække sig tilbage og få ro. Trænger man til et øjebliks zen, er der også mulighed for at prøve fertilitetsyoga.

Ligeledes er Fertilitets-messen pressefrit område, så man uforstyrret kan bevæge sig rundt.


Priserne hvis du køber din billet i døren er:

Bemærk, køber du din billet i døren, er priserne følgende:

Endagsbillet: 175 kr.

Weekendpas: 250 kr.

Partner Endagsbillet: 300 kr.

Partner Weekendpas: 375 kr.


Læs mere her:

http://www.fertilitets-messen.dk

Likes

Comments

Dagligdag, Børn, Bolig

I dag starter jeg en lille føljeton, som kommer til at hedde #dengang mor var barn.

Blev inspireret af dagens første spørgsmål, som kom fra Anna 8 år, da hun lige her til morgen kom snigende ind under min dyne og jeg lå med min telefon i hånden (surprise) - men den ligger jo der og lader på natbordet, så jeg rækker jo lige hånden ud og skal tjekke om der er sket noget spændende i løbet af natten 😜 kender I det?

Nå, men tilbage til spørgsmålet.

Mor, havde I egentlig telefoner dengang du var barn?

Mit svar: ja, min skat - vi havde fastnettelefoner.
Anna: hvad er det?
Mit svar: det er sådan nogle der havde en ledning ind i væggen og som man ikke kunne tage med sig.

Det gav en del undren - så måtte vise hende billeder af to af de fastnettelefoner, som jeg kan huske at vi havde, da jeg var barn.

Kan I genkende dem?

Jeg husker at vores nummer var 17 42 79 og jeg ringede allermest til min veninde Gitte som boede ca. 100 meter fra mig. Vi har vel været 5-6 år, for Gitte flyttede desværre til København i de helt små klasser.

Så kom områdenummeret.

Først 02 - så 42 og tilsidst 47

Jeg kender faktisk ikke nogen i dag der har fastnet mere. Ikke engang min far, min svigermor eller moster.

Kan også huske at der var restriktioner på hvor længe man måtte snakke - for telefonregningen kunne godt gå hen og blive kriminel, hvis man snakkede for længe. Inden jeg flyttede hjemmefra havde jeg telefon på værelset (men så kunne andre i huset jo lytte med, når man snakkede hvis de løftede et rør i den anden ende) Jeg havde også fået min første mobil, som jeg fik da jeg gik på handelsskole. Min første mobil var en Nokia 2110, som lige var kommet frem. Den fylder så 23 år i år - så det siger lidt om, at man ikke er helt ung mere 🙈

Da jeg flyttede hjemmefra havde vi stadig fastnettelefon. Tror at det er små 7 år siden at vi helt skar det væk. Og hvilken telefon havde vi? Selvfølgelig den trådløse B&O telefon. Den synes jeg faktisk stadig er super flot og vi fik en formue da vi solgte dem på Den Blå Avis.

Med det vil jeg slutte min første føljeton. Ved allerede hvad næste emne skal være, nemlig Buffalo støvler - kan man overhovedet få dem mere? Jeg havde tre par og elskede dem (og savner dem indimellem).

Skriv meget gerne en kommentar til hvad I husker bedst fra jeres barndom - så vil jeg måske skrive om det næste gang. Jeg synes at det er en sjov rejse ned af memorylane og samtidigt en god måde at fortælle ungerne om #dengang mor var barn.

Hav en fortsat god påske med en masse kærlighed og hygge.

Kram Mammarose

Mie

Likes

Comments

Tips

#indeholder reklame

Så kom jeg altså til at lave lidt online shopping - hos en af mine favorit webshops - nemlig Kidsworld.dk.

Jeg går altid lige ind forbi UDSALGS-kategorien - og ser hvad jeg kan bruge.

Der er bl.a. en 50% kampagne på MOLO-kategorien og på LEGO-kategorien og der er VIRKELIG mange fine ting at komme efter. Men uanset hvilke mærker, man er til - så er der altid fede tilbud at finde netop i UDSALGS-kategorien.

Jeg er sikker på, at Magnus vil elske denne seje LEGO cardigan - der er sat ned til kun 249,95 kr.

Og Anna vil få glæde af denne lækre MOLO kjole meget snart.

Jeg fandt også nogle lækre ting fra Sofie Schnoor og Hummel, som er to af mine favoritmærker.

Mon ikke at der også er noget du kan bruge?

Likes

Comments

Tips

#reklame

Foråret er for alvor kommet over os og én ting der er helt sikkert - det er, at vores garderobe trænger til at blive opfrisket - og mange synes også at der skal ske fornyelser i hjemmet.

Hos Ellos kører de lige pt. en lækker kampagne der gør, at du får 200 kr. i rabat når du handler for 800 kr., 300 kr. i rabat når du handler for 1.200 kr. og 400 kr. i rabat når du handler for 1.600 kr. Husk at aktiver tilbuddet, når du kommer ind på siden her.

Man kan virkelig få SÅ mange fine ting hos Ellos. Vi stod og manglede regnstøj og gummistøvler til Magnus og faldt over et super flot sæt fra Didriksons med matchende gummistøvler og regnhat.

Hele dette sæt koster 877 kr. til sammen - dvs. du opnår dine 200 kr. i rabat ved dette sæt.

Vi har også købt det lækreste Ryatæppe som koster 1.499 kr.

Ryatæppet er med tæt, tyk luv og hele familien ELSKER det. Det bliver ofte brugt af ungerne bare til at ligge og flade ud på og Buller tager ofte en lille lur der.

Her mangler du altså kun 100 kr. for at komme op på de magiske 1.600 kr. og dermed opnå 400 kr. i rabat. Dette tæppe er et af vores bedste køb længe - vi har valgt det i str. 160x230 i farven Hvidgrå/grå.

Likes

Comments

Dagligdag, Børn

”Jeg elsker påsken, da det er nogle kærkomne fridage efter en lang vinter. Der står den på god mad, gækkebreve, påskeæg i lange baner og hygge med familien. Højdepunktet for familien er den årlige påskeharejagt i mosters have”.

Karse

Karse er en lækker forårsbebuder, som børn synes det er fantastisk at følge med i tilblivelsen af. Lad dem hjælpe til med såningen og brug dem på æggemaden til hverdag og som brugbar pynt på påskebordet, når du får gæster.

Det skal du bruge:
- En æggebakke
- Karsefrø (disse var ikke til at opstøve, så vi måtte snyde lidt)
- Vat
- Vand
- Evt. gult papir til pynt

Sådan gør du:
- Klip æggebakken i mindre størrelse
- Kom vattet ned i hullerne i æggebakken.
- Vand vattet og drys karse frø på.
- Klip evt. en påskekylling af gult papir og sæt den på som pynt
- Stil karsen i vindueskarmen og se den vokse.
- Vand jævnligt.

Påskekanin

Herunder kan du finde opskriften på, hvordan du kan lave søde påskekaniner ud af toiletpapirsruller.

Det skal du bruge:
- Tomme toiletpapirsruller
- Papir i forskellige farver
- Små plastikøjne (kan også tegnes på )
- Saks
- Små papir papirsklips/eller hårnåle eller andet til knorhår
- Lim, glimmerlim eller lignende

Sådan gør du:
- Klip ørerne, gulerod og tænder ud af papiret
- Sæt ører, næse, tænder, øjne og gulerød på toiltepapirsrullen, som du synes.
- Påskekaninen kræver ikke det helt store udstyr og er nem at lave.

Se også hvordan du pifter dine æg op til påskebordet her.

Billeder er taget af Annamaria Anhalt.

Likes

Comments

Børn, Dagligdag

Blomsterne pibler frem, når forårssolen skinner og hvorfor ikke bruge dem til at dekorere dine påskeæg med. TIP! Brug denne DIY, når du laver hårdkogte æg – så bliver de endnu smukkere på påskebordet, inden de skal pilles.

Det skal du bruge:
Gasebind
Æg (bedst med hvide æg)
Blomster i forskellige farver
Gryde med vand
Løg

Sådan gør du:
Sæt vand over i en gryde
Bind blomsten ind i gasebindet – rundt om ægget
Skær løg ud i skaller Læg det indpakkede æg med i gryden og lad det koge i ca. 10 min.
Pak ægget ud og se hvor fint ægget har fået en marmoreret farve

Billeder er taget af Annamaria Anhalt (-:

Se også en lille opskrift til hvordan du dyrker din egen karse, samt laver en fin påskekanin på rulle her.

Likes

Comments

Oplevelser/Events, Børn

(Indlægget indeholder reklame, da vi var inviteret ind til særforestillingen.)

For godt 14 dage siden var vi inviteret til en særforestilling på den helt nye Walt Disneys film: Skønheden og Udyret i Park Bio på Østerbro. En super hyggelig gammel biograf. Der var disket op med det helt store kagebord i form af Macarons fra Strangas samt skumfiduser og popcorn.

Anna havde I dagens anledning taget sin nye kjole på fra Wheat. Den fine Askepotkjole.

Filmen omhandler det velkendte eventyr med ’Skønheden og Udyret’ dog med rigtige mennesker i hovedrollerne. Derudover er der levende tekopper, lysestager og sågar et levende garderobeskab, som alle der blevet forhekset - SUPER godt lavet, hvis du spørger mig.

"Den intelligente og opfindsomme Belle, spilles af Emma Watson (som man kender fra Harry Potter). Hun passer ikke rigtig ind i landsbyen, hvor hun bor. Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk. Da hendes far Maurice ikke vender tilbage fra en tur til markedet, tager hun dybt ind i skoven for at finde ham. Maurice er blevet taget til fange af et farligt udyr, der i virkeligheden er en fortryllet prins. Kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen, men tiden er ved at rinde ud, og Belle viser sig at være den eneste mulighed."

Filmen, som varer 2 timer og 9 minutter er anbefalet fra børn over 7 år. Jeg var derfor også glad for, at vi havde ladet Magnus blive hjemme. Den var nemlig lidt uhyggelig indimellem og jeg er heller ikke sikker på, at han havde kunne sidde stille så længe.

Magnus har i stedet for fået sig en SEJ spiderman trøje fra Wheats Marvel kollektion og den er han SUPER glad for.

Hele Wheats disney kollektion kan ses her og Marvel kollektionen kan ses her. En af de ting jeg personligt godt kan lide ved kollektionerne er, at de er afdæmpede - men alligevel er ungerne vilde med motiverne og designet (for Annas vedkommende).

Filmen kan på det varmeste anbefales (også til voksne på min alder, der kan huske eventyret om Skønheden og Udyret, fra dengang man var barn). Vil dog ikke tage børn med under den anbefalede aldersgrænse, men mindre man ved, at man har en sej en af slagsen.

Tak fordi I ville læse med.

Kram Mammarose

Likes

Comments