Imorgon för ett år sedan föddes världens bästa Alwa💕 Min lilla skatt och "lycko piller". De bästa jag har💕
Hon föddes på en lördag och kommer nästan ihåg allt som att de var igår. Kan inte riktigt förstå att hon blir 1 år imorgon. Vet inte om jag har mest ångest över att hon börjar bli stor eller att jag inte får vara hemma med henne så länge till. Tror mest på de sist nämnda. Hade jag fått bestämma så hade jag delvis jobbat och delvis varit hemma med henne. Eftersom att jag kommer gå på timmar så kan jag välja mycket själv i början och anpassa mig efter henne. Tycker personligen inte att en 1 åring ska behöva börja på förskola och att de är fruktansvärt fel av politikerna att låta oss föräldrar som inte har de så bra ställt behöva göra valet att skola in våra barn i den åldern. Jag får inte lägsta men inte långt i från. Får ut runt 5000 kr i månaden. De täcker vår hyra. Detta har gjort att vi sitter i skiten idag. Jag ångrar inte Alwa för fem öre, aldrig!! Men vi hade inte suttit här nu om de inte varit för att jag vart gravid. Men vi har världens bästa Alwa och vi är fortfarande unga så vi fixar de här oxå!! En dag i taget och ett år i sänder. Jag är rik på kärlek och har världens underbaraste lilla familj. De betyder mer än pengar. Man lär sig av sina misstag och nu kan de bara bli bättre. Nog om de... Imorgon ska jag berätta om när Alwa föddes💕 Vi ska åka till Alwas Farmor, Farfar och Farbror imorgon. Gammelfarmor och gammelfarfar kommer oxå. Sen på måndag ska vi fira med Mormor, Gosar, Moster, kusinerna/brorsan och Gudfar och Morbror💕 Någon dag i nästa vecka ska vi fira med Tant Anna oxå som även är Alwas Gudmor nu💕 Tyvärr kommer hon inte att minnas sin 1 års dag men vi kan ta bilder så hon kan få se de senare i livet.
God natt världen💕


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag gillar de här med att virka, även sticka och brodera. Virka är väl de jag håller på med mest just nu då broderi måste jag lägga focus på att sy då de ska räknas och grejas. I för sig måste man räkna när man virkar oxå men de är inte alltid lika pillrigt.
Just nu så har jag 3 projekt i gång. En filt , eller vad man ska kalla de, med mormors rutor som jag ska ha på vagnen och hänga för när Alwa sover. Väntar på garn just nu. Men så fort den är klar så läger jag in en bild. Nästa projekt så håller jag på med två traktorer. En till Thomas och en till Alwa. Sista är afrikanska blommor (bild längre ner). Jag hade sett i en bok att dom använde garnet som heter "Soft Cotton". Så jag åkte till garnbutiken och letade efter de. Hittade ett som hete "Cotton Soft". Måste vara de tänkte jag. Upptäckte sen skillnaden. I alla fall så är min tanke att virka upp nystanen jag har och göra en liten filt. Får se vem som blir ägare av den. Min tanke från början var att göra ett stort säng överkast. I alla fall försöka. Men ska köpa "Soft Cotton" när jag är klar med alla projekt och börja på de. Ska även göra bokstäver till Alwa. Börjar nog med hennes namn. De finns så mycket som jag skulle vilja virka och jag önska att jag hade all tid och ork i världen. Problemet är att jag vet inte vad jag ska göra med de jag virkar. Virkade en stor prinsesstårta i somras. (Tyvärr ingen bild). Vad ska jag ha den till? Alwa tyckte den var ganska rolig att sitta på och Zander och Elwyz gick runt och kasta den på varandra mm.. De finns ju så mycket finna och roliga saker. Men som sagt vad ska jag göra med allt. Sälja? är nog inte så duktig än tyvärr. De första jag gjorde var grytlappar till mamma.
Som sist så måste jag sova nu.. Lång dag imorgon då vi ska åka med Tant Anna, Tuva och Wolwo och hälsa på Pappa Thomas och Farbror Lucas som jobbar utanför kungsängen. Vi ska luncha med dom! natt natt!!

Likes

Comments

Imorgon ska Alwa och jag till Bvc. Alwa ska på 10 månaders kontroll. Hon skulle ha gått när hon var 10 månader men de var ju i juli och då var tydligen alla läkare på semester. Så vi fick en tid när hon nästan är 1 år. Ska bli spännande att se hur lång och vad hon väger nu. Sist vi var där var hon 9 månader och mycket har hänt om man säger så. Kommer inte ihåg om hon kröp då. Nu nästan går hon. I två dagar och natten som var har hon varit väldigt gnölig, gråtit för minsta lilla och sovit jätte oroligt. Gärna på mig. Vet att hon haft två tänder uppe som är på g. En av dom har "spruckit" igenom nu. Men gissar att hon är i en utvecklingsfas. När hon för flyttar sig går hon, vilket hon inte gjort förut direkt bara korta sträckor (ca 1-2steg). Som mest har hon tagit ca 5 steg. Idag har hon gått ca 10-15 steg. Så nu kommer de nog släpa för henne snart. Är 100% säker på att hon går innan månaden är slut, kanske till och med till sin 1 års dag♡
Som sagt imorgon blir de Bvc för Alwa och kiropraktorn för mig! Vår bästa Tant Anna och Tuva följer med oss♡ Även Wolwo får vara med♡ Den lilla hunden med en ängels tålamod med denna lilla bebis. Tycker ibland väldigt synd om henne då Alwa är duktig på att störa henne när hon sover. Men dom leker jätte bra tillsammans och underhåller varandra väldigt bra! Ibland är dom som syskon. Tävlar om våran uppmärksamhet, knuffar och buffar på varandra mm. Älskar mina två små tjejor♡
Nä jag måste väl ta och fundera på refrängen nu. Lär som vanligt bli störd av Alwa som ska äta och gosa. Så den sömn jag får är hederlig. Var eviga morgon tänker jag "måste gå och lägga mig i tid, de här funkar inte jag orkar inte gå upp". Vad är klockan nu? jo 23.04 *suck*... Var i säng vid 21.30. Tänker att jag måste kolla fb och Insta, och så tar jag och bloggar lite med😩 God natt världen sov gott!!
(Slänger in en bild på Wolwo efter att vi varit och badat. Hon ligger och solar/torkar sig♡)

Likes

Comments

Idag har Alwa och jag varit på riktigt äventyr. Thomas glömde mobilen hemma imorse. Så jag fick leta detektiv för att hitta var i Kungsängen han jobba. Hittade var bland hans bilder där han tagit bild på vad som skulle göras. När Alwa vaknade och vi var klara så åkte vi till Brorsan min och lämna Wolwo och sedan vidare till Kungsängen. Vi lyckades hitta Thomas efter lite om och men. Efter de åkte vi till Märsta och hälsa på min kompis Anna, som är Alwas Tant Anna♡ Vi åkte och åt kina/sushi buffé. Riktigt gott var de! Sedan åkte vi och hämta Tuva (hund) hos Annas pappa. Åkte vidare hem till Tant Anna och Farbror Marcus♡ Där har vi bara myst och Alwa och Tuva har busat. Nu är vi hemma och väntar på pappi Thomas så vi kan åka och hämta Wolwo och vattna MaPas blommor. En lyckad dag♡

Likes

Comments

​Nu ska jag försöka mig på de här med att blogga. Har haft en tidigare, men kommer inte ihåg lösenordet och jag vet inte hur jag ska få tag på de. Min tanke med denna blogg är att få skriva av mig och även samla minnen. Jag önska att jag börjat tidigare. "Bättre sent en aldrig". Men Alwa har gått först och min ork har inte varit där. Som ni säkert läst i min presentation tänker jag inte lägga ut bilder på Alwa. Inte till att börja med i alla fall. Jag tycker att de känns fel. På Facebook och Instagram  kan jag styra över vilka som kan se men inte här. Har även inte pratat med pappan om de än och känner att han måste få vara med och fatta beslut om vad jag får lägga ut och inte. (Ni får gärna tycka att jag är tråkig/konstig osv. Då kan ni lämna på en gång.) Kommer i vilket fall att berätta om henne och hennes framsteg i livet. Just nu sover hon så jag passar på att fixa med bloggen och kolla lite grejer på mobilen... Hej så länge!

Likes

Comments