Det finns 31 hästar på gården och mycket att göra hela tiden. Men efter två barn har jag kommit lite efter. Jag rider ju inte när jag är gravid. Jag rider inte ens den snällaste hästen i stallet. Man kan aldrig lita på en häst till 100%. Dem kan faktisk bli rädda för något och du kanske sitter fel eller spänner dig så kan du åka av. Jag känner att jag då lika gärna kan avstå med att rida under graviditeten.
Det jag kan göra i stället är att markarbete hästarna. Inte dem mest busiga kanske men dem lite lugnare.

Nu är det över 1 år sen jag satt på en häst. Men jag känner mig redo nu att börja igen. Jag kommer börja sakta och jobba mig uppåt. Det ska bli roligt för vi har så många unghästar som ska ridas in och se vilka dem är och hur dem är att rida. Ibland kan det vara skönt att ta en paus också så att man är ännu mer taggad på att rida och arbeta med hästarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit i stan & ätit middag med vänner. Är så glad att vi har så underbara och snälla vänner.

Vi åt en sån god lunch på lingon fabriken. Nu ska vi hem och mysa framför en film och äta lite godis. Imorgon så tänkte jag försöka börja rida igen.

Likes

Comments

Efter mycket tänkande har jag bestämt mig för att börja blogga för att kunna få skriva av mig lite av allt som jag & familjen gör i vardagen.

I familjen är det jag Saga, min sambo Robin, våran dotter Vera 2 år & våran son Seth 21 dagar. Vi har också två hundar Elton & Lara


Följ gärna oss i allt från att flytta hästar till att ha en dag inne i staden.

Likes

Comments