Header

Hvor langt på vei: 38+0 så er inne i svangerskapsuke 39.

Neste kontroll: Sykehus besøk på fredag 29 april.

Vektøkning: 20 kilo, siden uke 5.

Kjønn: Jente.

Navn: Aleena Michelle.

Siste innkjøp: Store truser til etter fødsel og amme singleter.

Hevelser og vann i kroppen: Nei, og glad er jeg for det.

Hodet ned: Ja.

Aktivitet: ja, kjenner mye liv fra lille både dag og natt. Har de siste dagene våknet med ømme ribbein. Med andre ord ei som er veldig glad i å sparke i ribbeina.

Tungt: ja, har de siste dagene blitt endel tyngre. Men går overraskende bra!

Kynnere: Nei.

Hodet festet: jepp.

Barnerommet: Blir klart den 1. Mai, når jeg overtar leiligheten. Lille skal sove på rom sammen med meg til å begynne med og sikkert veldig langt frem i tid.

Mangler av utstyr: brystsalve.

Avsmak på: Taco. Kommer ikke på noe mer akkurat nå.

Sulten: ja, føler meg oftere sulten nå en til vanlig.

Matkick: pølsebrød med nutella.

Plager: Sliten, trøtt, vondt i ryggen og det ene beinet. Tror Lille ligger å presser på noen nerver. Kjennes i lysken og ned til kneet. Til tross for plagene prøver jeg å gå tur hver dag og holde på med forskjellige ting her hjemme. Har blitt litt færre turer de siste 2 ukene, men prøver å komme meg ut selv om beinet og ryggen ikke alltid fungerer like bra.


Humør: Veldig bra! Bortsett fra at jeg blir lettere irritert på visse personer.

Utålmodig: Ja, men nærmer seg nå. Hun kan jo faktisk komme når som helst nå! Har i dag hatt på følelsen av vannet kommer til å gå snart, men hvem vet? Vi for bare se. Klager virkelig ikke om det skjer. Selv om det hadde vært flott å få flyttet til leiligheten først.

Sykehusbaggen: Alt til Aleena Michelle er ferdig pakket, mens jeg mangler litt forskjellig til meg enda.

Høygravid: Ja.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Er nå inne i uke 38! Det føles så deilig å vite at det ikke er lenge igjen. Nedtellinga har startet for fullt og om ikke lenge har jeg lille i armene mine.

Graviditeten så langt har vært fin og har vært en magisk reise. Det har vært utfordrende og til tider tungt å gå alene, som jeg tidligere har nevnt. Men gleden over at jeg skal bli Mamma er så utrolig stor. Jeg gleder meg sånn, og håper de siste ukene går fort.

Formen er overraskende bra. Hadde nok trodd det skulle være mye tyngre å være høygravid og at jeg ville ha en haug av plager. Klart det er tungt med 20 kilo ekstra, men kan virkelig ikke klage. Jeg går som regel 30-60 minutter hver eneste dag. Bekkenløsning, hva er det? Har med andre ord ingen problem med bekkenet, kynnere, kvalme, halsbrann osv. Ryggen og beina er selvfølgelig ikke helt på lag med meg, men når jeg kjenner ubehag og smerter tar jeg bare en pause i hva jeg holder på med eller slakker ned farten på gå turen. Jeg legger meg også tidlig i senga og står gjerne opp i 10 tiden. Kjenner at kroppen trenger søvn og hvile, så enn så lenge lytter jeg til kroppen og sover gjerne noen timer ekstra, mens jeg fremdeles bare er meg selv. Når lille kommer , så vil jo hun komme før alt annet så da er det ikke sikkert det blir mye søvn.


Likes

Comments

Nå nærmer det seg virkelig overtakelse og innflytning på leiligheten jeg kjøpte i begynnelsen av året. Som jeg gleder meg til å komme på plass i min egen leilighet.Har ventet lenge på å få en egen plass, å nå som lille snart kommer til verden skal det bli fantastisk å bo helt for seg selv sammen med henne. Håper hun velger å holde seg i magen til etter 1. Mai, så jeg får flyttet inn og kommet meg på plass. Hjemme på jenterommet mitt er det fullt kaos, og det har det vært i langt over 6 måneder nå.

I dag har jeg vært å kjøpt vaskemaskin, så nå mangler jeg bare fryseboks, og noen møbler fra Ikea som jeg tenker å kjøpe neste lørdag, slik at det er klart til overtakelsen neste søndag.

Gleder meg til å vise dere leiligheten!

Likes

Comments

Termin: 12 mai.

Trimester: 3.

Hvor langt på vei: 36+0 så er inne i svangerskapsuke 37.

Neste kontroll: Skal til legen om to dager og ta blodprøve ettersom jeg er rehsus negativ.

Vektøkning: Har ikke gått på vekta på flere uker. Men har lagt på meg litt for mye. Hehe!

Kjønn: Jente.

Navn: Aleena Michelle.

Siste innkjøp: Amme bh, store truser til etter fødsel, bind og bomull's pinner til baby.

Hevelser og vann i kroppen: Nei, så håper jeg slipper unna.

Hodet ned: Ja.

Aktivitet: ja, kjenner mye liv fra lille både dag og natt.

Tungt: Jepp, men går overraskende bra!! Hadde trodd det skulle være mye mye mye tyngre. Så sier meg fornøyd med det!

Kynnere: Nei.

Hodet festet: ifølge jordmor var hode festet på kontrollen sist uke.

Barnerommet: Blir klart den 1. Mai, når jeg overtar leiligheten. Lille skal sove på rom sammen med meg til å begynne med og sikkert veldig langt frem i tid.

Mangler av utstyr: brystsalve.

Avsmak på: Taco, salat, kjøttdeig, og generelt middag.. Liker mye bedre havregrøt og frokostblanding. 😅 middag har tidligere alltid vært min favoritt og kunne da ønske at jeg kunne ha middag til hvert måltid.

Sulten: Nei bare veldig veldig kjesken. Men det har jeg vel sånn sett vært hele livet, haha.. Spiser nok litt mye unødvendig, dessverre!

Matkick: Sjokolademelk, is, frokostblanding, hvitløks bagett, og nutella.

Plager: Sliten, trøtt, lite energi, og til tider vondt i ryggen. Så kan virkelig ikke klage!

Humør: Veldig bra! Livet altså..

Utålmodig: Ja, gleder meg jo sånn! Bare tre uker igjen til vi møtes.

Sykehusbaggen: Alt til Aleena Michelle er ferdig pakket, mens jeg mangler litt forskjellig til meg som jeg ikke kan pakke ned før det nærmer seg.

Høygravid: Ja. 31 dager igjen til termin.

Likes

Comments

I går gikk jeg inn i uke 36. Utrolig! Tok noen bilder her om dagen, for å ha noen bilder mens lille fremdeles ligger godt og trygt plassert i magen. 💗 Om ikke mange ukene ligger hun trygt og godt i armene mine. Ord kan ikke beskrive hvor godt det skal bli å få treffe lille.

Jeg føler meg så utrolig heldig som skal få oppleve å bli Mamma. Jeg føler at det er nå livet mitt virkelig begynner. Livet jeg ønsker å leve! Har i mange år gledet meg til den dagen jeg selv skal bli mamma, og nå er snart dagen som jeg har ventet så lenge på kommet. Selv om jeg er alene om å skal forsørge jenta mi, er jeg veldig veldig lykkelig! Har så mye kjærlighet til overs, som jeg gleder meg til å gi henne.

Likes

Comments