Sista veckan har gått i turbofart deluxe - har haft så sjukt mycket att göra när jag varit hemma, ja de korta stunderna jag varit hemma. En del jobb med.

Men så i fredags klev jag av vid 15 och hade en helt långledig helg framför mig.
Fredagskvällen mös vi bara - la barnen å kollade sen på våran serie = Suits!

Sen kom idag 3/9 då vi sen länge hade en inplanerad tur med vänner och vännersvänner på havet. Jättemysigt! Men jag var helt ur form. Så himla trött. Så 23.30 ca klev ja hem innanför dörren i princip nykter. Inte ens vin till maten. 7up dög fint de. Maten var för övrigt super god och jag åt massor.
Påvägen hem blev det en del sjögång tyvärr.

Vilade hela bussresan hem - orkade inget annat. Så slut så att det är svårt att lyssna på vad en annan säger...

Men har ändå fyllt på energidepåerna lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att ha jobbat 9.5h på golvet är man rätt mör..
När jag kommer ut till bilen har min sambo varit där och lämnat blommor!
Blev så oerhört glad, helt varm i hjärtat blev jag!

Likes

Comments

Fyllde på med energi, vitaminer och gott efter 1.5 mysig pw idag.
Känner av lite sticknar i halsen och var lite snorig i morse.
Inviger nya soffan ikväll just därför med en tv kväll, länge sen nu.
Att titta på tv på kvällarna är något jag har prioriterat bort för att få allt att gå ihop.
Tiden mellan 18 och 21 är gyllene för oss.
Därför är det väldigt sällan vi sitter i soffan den tiden. Däremot händer det att vi kollar på netflix när vi har lagt oss. Skönt att slippa både reklam och att hålla tider..
För det slår ju aldrig fel att något händer när man bestämt att man vill kolla på något som börjar en viss tid på tvn och man då missar hela början.
Jag kan bli skitsur då och strunta i att kolla på det överhuvudtaget..

Likes

Comments

Livet är minst sagt hektiskt. Vårat är framförallt på sommaren, vet inte varför. Men det kanske är så för flera. Det blir så himla skönt när hösten kommer.
Kanske upplever jag det så för att jag får mer egentid? Sambons hockeysäsong är ju igång och det innebär för mig mer tid ensam med hem och barn.
Jag tycker det är lättare att göra det själv. Planera genomföra och få iordning middagen, barnen i bad och i säng.
Har ofta som mål att dom ska sova mellan 19 och 20. Händer inte alltid. Men kvällarna när allt klaffar är magiska. Helt ärligt!
Då laddar jag mina batterier och njuter av att vara ensam. Då tar jag hand om mig och prioriterar mig. Det är viktigt. När jag har en god balans på hur jag prioriterar mig själv är jag en bättre mamma och en bättre person.
Jag tycker Egentid är ett jätte bra namn på det. Många stör sig på egentid.
Att varför vill man vara ifrån sina barn?
Jo för att det är bra att sakna. Såklart är det upp till alla att göra som dom vill. Men så känner jag.

Vid havet rensar jag mina tankar och i sängen vilar jag upp mig. Bland det bästa som finns att koppla av i sängen - jag älskart!

Likes

Comments

Häromdagen satte jag mig ner och sydde.
2 babynest blev klara - 495:- styck. (exl frakt) Har ingen hemsida än men det går bra att kolla in min instagram : swechildroom

Likes

Comments

Hur många står utan jobb? - Jag var också där.
Jag tog tag i det. Sökte alla jobb som verkade intressanta. Kom iväg på flera intervjuer. Har tackat nej till 3 jobb. Allt inom loppet av 3veckor.

Sen nu står jag här med eget företag, extra jobb och Forever Living säljare.

Det känns som om jag har en bra plan inför hösten. Den känns stabil och bra.

Mitt bästa tips till att få komma på intervju?
Boosta din självkänsla innan du sätter dig ner för att skriva personliga brev. Så att du ser dig själv som andra uppfattar dig. Utan spöktankar som handlar om ifall du duger eller inte! Klart du gör, du är ju grym!

//Jennie

Likes

Comments

Nuså!
ute på andra sidan igen. Mens kallas det för.
Sjukt påfrestande. Jag har endometrios. Det är bättre nu efter barnen. Men ändå. Det är påfrestande. Generellt är jag sängliggandes. Främst för jag blir så dåsig av smärtstillandet. Men har jag "måsten" så gör jag dom.
Det är jobbigt att inte kunna lita på kroppen. Att inte kunna fungera som man vill.

Många har sagt; äsch! De är väl bara att gå upp. Kämpa liksom.

Eller? När det känns som eftersvallet av en förlossning? Jag försöker att inte grotta ner mig i det. Men jag blir lite upprörd. Varför ska de va såhär för mig? Jag önskar av hela mitt hjärta att min tös inte ärvt det.

2009 genomgick jag en akut operation där båda äggstockarna hade tvinnat sig av cystor. Mig räddade dom och jag är sjukt tacksam. Jag har kunnat bli gravid på naturlig väg 2 gånger dessutom med ca 6 månaders försök, eller försök mest slutat med preventivmedel och tänkt att händer det så händer det. Det har det gjort och jag är tacksam för mina små liv jag har fått.

Nu återstår det att se vilken typ av preventivmedel som ska användas, något med hormoner då det är mycket till det positiva om mensen uteblir helt. Sist jag började med piller blödde jag konstant i 5 månader och dom satte sig i huvudet.
Kvinnokliniken lyssnar inte heller. Så jag funderar på att söka mig till en privat. Vi får se.

Men nu får jag vara människa i sisådär 2-3 v igen innan de är dags för nästa runda. redan vid ägglossning börjar värken.

Likes

Comments

Uppladdningen för matteprovet och 2-3v av sjukstuga med vattkoppor sög musten ur mig. Helt slut på kraft. Jag är så trött. Jag sover hela nätterna och får sovmorgon ändå somnar jag nån timme eller 2 på eftermiddagen också. Helt sinnes!

Men gissar det är en period nu och då kan man inte göra annat än att lyssna på kroppen. Vaknade efter min eftermiddagslur med gräsligt ont i halsen, får se vart det tar vägen. Ska kurera med te och lite fika nu.

En äldre bild från mitt sovrum - våran relativt nya säng och älskade påslakan från Newport.

Likes

Comments

Att rensa ut är bra... att sälja iväg det som inte används är skönt!
För ett par veckor sedan tog vi tag i våran vind. När vi flyttade ihop hann vi liksom inte rensa - helt plötsligt hade vi två hela bohag. En del på vinden en del i förrådet å en del i lägenheten. Det var trångt och saker överallt.

Sen flyttade vi till vårat radhus. En panik flytt - från besked till flytt på 6 dagar. Herregud!
Så allt flyttades bara över liksom.

Nu - rensar vi! Allt som inte används ska bort. Allt som vi är minsta tveksamma till ska bort.

För vi hoppas ju på att vi kommer flytta snart. Eller snart, till oktober.

Jag har haft lite av ett köp behov - Det har fyllt andra hål där man ska jobba med känslor å sånt. Har jag med hjälp kommit fram till och bearbetat.

Var något trassligt gick det att reda ut tillfälligt med att köpa något. Känslan blev bra - Det blev ett lugn. Tillfälligt. Tills ångesten över att handlat, Och ibland kanske av pengar som inte fanns. Tanken;
-" Men ja kan ju alltid skicka/lämna tillbaka"
vilket jag typ aldrig gjorde - Har resulterat i ett haaav av prylar.

Men nu så. Nu börjar det att sina!

Jag tror att när saker var lite jobbiga - jag kände mig inte sedd eller älskad. Då gick det tillfälligt med att lösa med en ny tröja eller så. Det skulle kännas bra att ha på sig den. Nån skulle se mig i den. För den va ju snygg. Var då min garderob perfekt - fanns inte problemen. Den dagen jag kände att jag inte hade nått att ta på mig. Det var ett annat kaos.

Likes

Comments

Det blev en mycket lyckad och skön dag vid stranden för oss idag..

nu har vi landat hemma - grillen är tänd och barnen är duschade.

Nu sitter barnen i en hög på golvet å leker med lillebrorsan 💖
Som vi saknade honom!

Nästan så jag skulle vilja blunda ett par minuter men kämpar med att hålla min vaken.. annars får ja nog skäll från sambon min haha.

Likes

Comments