Instagram@myychristensen

Med dig är jag hemma, hemma igen.
Närheten som jag har saknat, drömmar som har fått mig att längta.
Doften av din parafym.
Känslan av dina händer som tryggt håller om mig..
Med dig är jag hemma, hemma igen.

I din famn, jag blundar och lyssnar.
Ditt hjärta slår och jag känner känslan av lugn i hela min kropp, värmen från din kropp värmer mig igen, som alltid!
Du säger ord som jag har saknat, och mina känslor som alltid är vakna, vakna för dig.

Dina ögon glittrar och blänker så fort du ser mig igen, de glittrar av den vackraste färgen när du ser på mig.
Jag har saknat känslan av hur du en gång såg på mig, nu ser du mig igen och jag känner att med dig är jag hemma, hemma igen.

Jag vill hoppas, jag måste få tro
att du vill stanna, stanna med och tillsammans med mig.
Våga chansa och våga lita på allt går, om vi verkligen vill, om i våra hjärtan känner, för med dig är jag hemma och hel. ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kanske inte världens bästa på det här men skadar ju aldrig öva och testa nya saker och trix, speciellt det här.

Jag kommer att nu ladda upp en bild på mig själv eftersom jag har klippt mig själv igen, alldeles ensam en fredagskväll i denna helg! 😉
Har klippt topparna och luggen så nu har man minsann lugg igen vilket som är helt underbart skönt, och man ser ju minsann ung igen. 😊

Vad tyckte ni om det här? passade jag eller passade jag inte det? 😉

Likes

Comments

Idag är det elva år sedan, hela 11 år sedan - helt ofattbart minst det som igår när min låtsas pappa ringde och sa hon är född nu, det blev en lillasyster, idag är du lika gammal som din storasyster var när du föddes, fast jag skulle förvisso bli 12 år några månader efteråt. 😊

Vet inte hur många gånger jag har skyddat dig en hel del gånger, kommer fortsätta stå vid din sida för jag kommer aldrig att sluta älska dig min älskade lillasyster! 💖

Nu ska du också veta att snapchat, Kik, instagram och Facebook är inget för dig för du är inte gammal nog, (jag säger inte detta för att vara dum) utan att jag vill inget ska hända dig, för enligt mig så är det inget att ha speciellt inte när man är så liten som du.

Grattis ännu en gång lilla hjärtat, hoppas du får en underbar födelsedag och bamse kramar i massor, jag saknar dig! ❤

Likes

Comments

Jag vill börja med detta inlägg med att säga att jag är så glad för att jag har dom underbara personerna vid min sida, som mina älsklingar (sambon och sonen) och även mina få äkta vänner. Tack för ni alltid finns för mig!

​Dagen idag: Dagen började som vanligt som den gör nästintill alltid, åtminstone måndag till torsdag, för då var det att man vaknade av ett alarm och inte utav någonting annat, blev att äta frukost tillsammans med mina ögonstenar sedan så var det tid för att göra Z i ordning för dagis, i några timmar.

Sedan gick man hemåt för att göra sig i ordning som att slänga på sig lite smink och sådant, även lite andra kläder sen var det bara att bege sig emot skolan (vuxen utbildningen), och helt ärligt så ska jag säga att mötet gick inte som planerat eller ja, rättar sagt inte som jag hade förväntat mig, hade förväntat mig någonting helt annat. Men det känns som att det blir det nästintill aldrig längre, fruktansvärt trött på en del saker här i livet, fick reda på att skolan jag skulle söka in på gav ju inte mig någon utbildning så liksom dom sa att man inte kunde bli undersköterska, för då fick man bara "ökad chans" till att kunna få jobb inom ett boende tex. att ge dom mat, städa osv. inget avancerat jobb om man säger så, men jag kunde ju söka till folkhögskola i Perstorp om jag skulle vilja för att plugga upp mina betyg (grundskolebetyg) sa hon som kommer att ta cirka 2 år högst, och sen läsa 3 terminer senare till undersköterska, fattar bara inte varför allt ska vara något så krångligt och invecklat för oss som har läst på ett annorlunda sätt på gymnasiet, så istället för vanlig klass så var det ju gymnasiesärskola (inga fördomar mot mig nu, tack!) men hon ville ju heller inte lyssna på att där fanns tankar om att jag var felplacerad ifrån början, för har fått gå där i nästan alla mina år inom skolan, men ifrån första början var det samma som nu mot slutet varför jag gick där, att jag hade koncentrationssvårigheter samt när jag var yngre så tog det lite längre tid för mig att lära mig nya saker, men alltid varit så att väl jag har fått lära mig eller lärt mig så sitter det som en klocka på mig som bara går runt runt, (menar att då flyter allting på och att jag kan det), men så är livet alla har vi svårigheter för något, men vet ni vad?: 

VI ÄR VÄRDA ATT LEVA OCH FÅ VARA MÄNNISKOR ÄNDÅ.

​Helt ärligt så undrar jag vad det är som är så fel att vi människor som har gått i särskola-gymnasiesärskola, varför ska vi inte få chansen att läsa alla andra utbildningar och kunna bli det som våra drömmar säger.

Hoppas fan helt ärligt att det blir en ändring inom en snar framtid för annars lär jag få börja använda min röst tillräckligt högt för alla människors bästa, tror tusan jag ska börja skriva ner det till regeringen, vem vet dom kanske tycker det låter intressant och vill höra min röst? Jag kanske ska bli en ny politiker inom skola iallafall inom för gymnasiesärskola och särskolan.

Vad tycker ni om det? Att jag ska börja göra något sådant? För vem vet? Jag kanske lyfter fram ord som folk aldrig tänkt på eller aldrig vågat ta tag i saken och framföra, allting är ju faktiskt värt att chansa - livet är ju faktiskt tillräckligt kort för att gå runt och bara drömma utan göra handlingar av våra drömmar.


Likes

Comments