I dag vaknade jag och gick upp med min minsta dotter sen körde jag henne till skolan.. Efter det körde jag i vanlig ordning hem till en vän på en cigg och en kopp kaffe men idag blev det en snabbvisit för att inte köra slut på mig själv... kom hem tittade in i mitt pysselrum som såg ut som om någon hade kastat in en handgranat så jag tog ett ljupt andetag och tänkte nä nu jävla ska jag ta tag i det.. sagt och gjort jag påbörjade det men avslutade inte det idag för då vet jag att jag blir dålig...lite åt gången är bra.... om fyra timmar ska jag köra till min kbt behandling mår så jävla bra efter jag varit där..Ha en bra dag och ta en sak i taget för det försvinner inte ifrån dig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit uppe stora delar av natten pga att min 7 åring hostat som fan.. imorse följde jag henne till skolan sen åkte jag hem till en vän på ett bloss och en kopp kaffe. Det slutade med att vi tillverkade ljus kanske inte de vackraste men var roligt ändå..

Det ropar tomt i plånboken vet inte vad jag ska göra till middag idag eller om jag ens orkar göra middag morgonens aktivitet kan jämställas med att jag sprungit ett maratonlopp så slut är jag nu.. jävla sjukdom vill ha tillbaka mig själv inte nödvändigtvis mitt gamla liv för det var ju uppenbarligen det som gjort mig sjuk.

Men en ny jag, en glad jag ,en som kan vara glad och orka något utan att känna sig slutkörd .Det är  min stora dröm, hoppas att den snart kan bli verklighet. . En varning lyssna  på din kropp innan det är för sent !!!love to you 💛

Likes

Comments

Är 41 år och fyrbarnsmamma.. Jag var ett så kallat maskros barn under min uppväxt... har alltid trott att det gjort mig stark. Men nu när jag mådde som bäst i mitt liv har jag gått i väggen! Väggen som jag inte trodde fans väggen som jag bara trodde lata människor hittade på. Det var min okunskap.

Nu sitter jag här varit sjukskriven i nio månader och mår fortfarande skit *otroligt starka jag*. Vet knappt vem jag är längre har ingen energi Dagarna är fyllda med ångest och bröstsmärtor.

Jag kämpar varje dag för att få komma tillbaka till ett drägligt liv att orka umgås med min familj och mina vänner att tom att ibland duscha.. komma tillbaka till mitt arbete som jag älskar... Läkarna säger att detta tar tid Men va f*n nio månader är lång tid hur mycket tid ska det ta?

Vem jag är

Likes

Comments