Efter regn kommer solsken ☀️

Hejhopp!

Har inte skrivit här på lääänge nu, det e nämligen så att jag o min dotter har gått o varit sjuka sen 7februari så vi har varit in o fått dropp på barnakuten, varit fram o tillbaka till läkare, sovit sovit sovit och fått antibiotika. Jag har fortfarande antibiotika kvar att äta o sedan kolla om lunginflammationen släppt eller om jag måste ha förlängt.

O jag har i princip inte ätit öht när det varit som värst o hostar utav bara fan. Så resultatet på det har ju blivit lite smal o magmuskler som fan.

Har även under denna tiden dock känt att mitt behov efter sötsaker minskat och just nu känner jag inte att jag är i behov av en sockerdetox. Har väl blivit en sjuhelsicke detox på dessa veckor med i princip bara vätskor.

Jag ska börja träna lite lätt hemma och har pausat mitt gymkort på A3 och även fått kontakt med en dietist och väntar nu på mina näringsdrycker i alla dess former o smaker. Har även fått en tid till psykiatrin så vi kan gå igenom o prata om min ätstörning och vad det finns för hjälp jag kan få. Så det går i rätt riktning just nu känner jag.

Våren börjar smyga sig på o idag fick jag riktig feeling o kände mig så glad som jag brukar göra när det blir soligt, ljusare o varmare efter klockomslaget lagt sig. Snart dags för det o jag ser INTE fram emot det om jag ska må lika dåligt av de som jag gjorde förra året. Ska försöka o inte ens tänka på det så hoppas jag på att de flyter på.

Idag blev jag varse om att jag SKA springa vårruset i år. Ingen tidspress eller nånting utan bara springa det för att jag mår bra av att springa, bara genomföra det och göra det för att det är en kul grej. 5km är det jag brukar springa när jag inte sprungit på ett tag så det känns som en lagom distans att ge sig på.

Nu ska jag sova imorgon blir det städröjja bort alla bacillusker, sjukkaos och disk. O sen förhoppningsvis på onsdag kunna meddela mig frisk till jobbet!
Godnatt o sov gott alla där ute!

#Dudugerprecissomduär

Gillar

Kommentarer