Den beste julekalenderen jeg noen gang har hatt!


Haley har vært så heldig å teste Forskerfabrikkens Julekalender i år. Dere kan tro det var stor stas i heimen da den kom på døra. Alle gavene ligger i hver sin lilla tøypose og er nummerert etter dag. I tillegg følger det med en gympose til å ha dem i. Kalenderen kommer i 12 eller 24 gaver, og passer perfekt for barn mellom 6-12 år. Men jeg tror nok at barn under 6 år kan ha minst like mye glede av den. Lillebror på 2.5 år var helt med på flere av forsøkene.

Min lille Forskerspires konklusjon etter alle forsøkene er :

Dette er den beste julekalenderen jeg noen gang har hatt! Den var kjempe gøy!Jeg må ærlig innrømme at jeg faktisk ikke hadde hørt om Forskerfabrikken før det nå nylig ble med hjem en brosjyre i sekken til Haley. Der stod det om flere forskjellige fritidskurs som barna kunne melde seg på. Forskerfabrikken arbeider for at flere barn skal bli interessert i realfag, og gi dem en dypere forståelse innen naturvitenskap. De siste årene har de hatt en julekalender som stimulerer hjernen til barnet, og gir en lærerik førjulstid. Barna får virkelig brukt alle sansene sine med denne morsomme Julekalenderen. Jeg synes det er utrolig viktig å formidle naturvitenskap videre til våre barn. Derfor var denne kalenderen var helt perfekt for å se om Haley var interessert .

Det var hun for å si det mildt. Aldri har jeg sett henne så fokusert som da hun forsket på alle øvelsene i julekalenderen. Det gledet meg å se hvor spennende og lærerikt hun syntes det var. Det kom flere spørsmål fra henne underveis som jeg selv var usikker på og måtte lese for å finne svaret til henne. Det følger med en detaljert instruksjon med fakta og hvordan man skal gjøre øvelsene i alle 24 posene.

Jeg er helt imponert over hva forskerfabrikken har fått til med denne kalenderen.Her ser dere et av favorittforsøkene. Som dere ser så er lillebror helt med. Krepsen har vokst seg mer en dobbelt så stor på 2-3 dager etter vi la den i vann. Her skal det nye "husdyret" vårt få lov å ligge i til sammen 2 uker. Så vi fortsetter å følge med på utviklingen. Den er laget av polymer som har en stor evne til å suge til seg vann. Som man f.eks finner i bleier . Hvor stor blir den?Magisk sand var også en stor favoritt blandt dem begge. Det var så rart at sanden var vannavstøtende og ikke ble våt.


Nå kan jeg ikke røpe flere øvelser for dere. Men jeg kan love dere at denne julekalenderen er veldig lærerik og utrolig gøy. Vi satt faktisk hele familien rundt spisebordet i flere dager for vi var like nysgjerrige alle sammen. Det blir helt sikkert julekalender fra Forskerfabrikken til neste år også.

Her kan dere kjøpe julekalenderen fra Forskerfabrikken.

#reklame #sponset #Forskerfabrikken #julekalender

Liker

Kommentarer

Instagram