Ut på tur.

Hei og hopp!
Her startet dagen faktisk ikke før klokka var 07:30 i dag tidlig, Celina sov lenge og det var egentlig rimelig digg ettersom det ble litt senere enn det jeg så for meg i går, for når jeg nesten var ferdig med episoden jeg så på så våknet mini så da ble jeg sittende oppe en stund til og snakket med mamma på videosamtale, så vi var vel kanskje i seng igjen til 23:30 alle sammen og jeg sovna da relativt fort faktisk.
Så her ble det en litt sen og treg start på dagen men det var bare digg egentlig.
I 09-tiden laget jeg eggerøre så jeg og Celina spiste det til frokost og når mannen sto opp 09:30 skulle han prøve å legge mini for dupp men hun ville ikke sove, jeg spurte om det var greit at jeg gikk meg en tur så kunne han ha Celina 1-times tid i mellom tiden og det var greit så da kledde jeg på meg å gikk en tur, det ble en kald og frisk fornøyelse i 14 kuldegrader men fy søren så digg altså!
Jeg gikk ned til stranda og fikk tatt litt bilder før jeg gikk hjem igjen så turen min ble vel på rett over en time alt i alt.

På turen har jeg hørt på musikk, snakket med mamma, snakket med Tonje og tatt bilder så jeg fikk jo litt ut av turen faktisk. Da jeg kom hjem igjen hadde frøkna enda ikke sovet så jeg satt i sofaen og koste med henne en liten stund før jeg la hun for dupp så nå er hun akkurat lagt, jeg sitter under pleddet og burde egentlig kave meg i dusjen, men jeg kjenner at jeg er rimelig støl etter den turen og jeg satt ekstremt godt akkurat nå så vi får se om jeg heller bare tusler i dusjen senere eller om jeg ombestemmer meg og bare gjør det nå, haha! 😅
Det er altså dagens store dilemma her i gården.

I dag er det egentlig en stille og rolig søndag hos oss, vi har ikke all verdens med planer egentlig så har vi ingen planer i dag så jeg tror nok det blir en kose dag hjemme i dag med litt tidlig middag og serie titting og herjing med Celinus frem til leggetid i kveld, er jo ikke akkurat all verden man kan finne på på en søndag heller og siden vi var en tur hos svigermor i går så er det helt greit og bare slappe av hjemme i dag.

Nå skal jeg se serie, eller i dusjen..
Jeg tror vel kanskje det blir dusjen for det er mye enklere å få dusjet mens Celina sover.
Så jeg tror det ender med dusjen gitt!
Vi skravles jo alltids senere og senere i kveld kommer også "uken som gikk" innlegg ut.

Ha en flott søndag, fininger!

Liker

Kommentarer