~ Uken som gikk #6.

AKKURAT NÅ:
Nå er Celina lagt for natten etter kveldsmat og bading, jeg skal skrive dette innlegget her også skal jeg nok mest sannsynlig skravle litt med Tonje på skype tenker jeg.
Ellers er det lite som skjer i skrivende stund.

UKENS TANKE:
Ingen spesielle tanker denne uken her egentlig, eneste jeg stusser litt over er at så fort smittetallet ifht korona går litt ned så har alle så hastverk med å få åpnet alt igjen.. Altså.. Er det ikke bare bedre at alt er stengt en stund heller? Så slipper vi åpning, stenging, åpning, stenging hver gang smittetallet går opp eller ned?

UKENS HØYDEPUNKT:
Olivia helg! ❣
Fy søren for en fin helg vi har hatt sammen med eldste snupp, vi har kost oss masse ute i snøen både i går og i dag og vi har rett og slett hatt en helt perfekt helg!
Det skal mye til for og toppe denne helgen altså, absolutt ett høydepunkt jeg skal leve lenge på! 💛

UKENS CRAVINGS:
Denne uken har jeg hatt litt dilla på Red bull igjen faktisk. 🤷🏽‍♀️

UKENS SERIE:
Denne uken skal jeg vel kanskje ikke skyve under en stor at One tree hill har vært favoritten, jeg kan nok ikke telle på 2 hender en gang hvor mange ganger jeg har sett den serien men jeg blir aldri lei heller, absolutt en av mine favoritter. 😍

UKENS FAVORITT SANG:
Tix - Ut av mørket.
Må nok nesten bli samme sang som forrige uke også, jeg har fått helt dilla!
Olivia har også hørt den ganske mye i løpet av helgen. 🙈

UKENS POSITIVE TING:
At vi endelig har fått litt snø!!
Jeg har jo nevnt her før at på mine snart 5 år her i Stavanger så har jeg ikke opplevd ordentlig snø en eneste gang, men nå er det faktisk en liten del ute og nok til at eldste har kunnet både ake og stått på snowboard!
Snømann har vi også fått laget, jeg synes snø er skikkelig kos når det er mørkt og trist ute ellers, det lyser jo opp litt.

UKENS FAVORITTMIDDAG:
Hm, litt usikker men tror det kanskje må bli kjøttboller i fløtesaus.

UKENS FAVORITTBILDE:

Liker

Kommentarer