Sunday funday! 🤩

Good morning people!
I dag så startet dagen faktisk så sent som 07:30 her i hus, begge jentene sov til da så da var det opp og hopp og ordne frokost til hele gjengen mens papsen fikk sove litt lenger.
Nå er omsider hele huset oppe og jeg sitter her og nyter en kopp med kaffe mocca, jentene leker og mannen spiser sin frokost.
Det ser ut til og bli en ganske fin søndag utendørs så jeg tenker det at jeg skal ta med meg Olivia ut så fort minste er lagt for dupp, og når hun våkner igjen så bytter jeg og mannen sånn at jeg er inne med mini og Aleks ute med eldste.
Det er kaldt her i dag så da kan vi ikke ta med Celina ut, så da får vi dele oss litt så begge jentene får litt tid med hver av oss.

I dag reiser også Olivia hjem til mammaen sin igjen men hun har spurt om hun kan bli hentet i kveld sånn at hun kan spise middag og diverse her sammen med oss, så vi venter på svar på det.
Så da håper vi jo at det ordner seg!
Ellers er ikke planene for dagen store, det blir nok til og bruke dagen litt ute og litt inne og ellers bare kose oss masse med Olivia før hun blir hentet.
Ønsker dere en fin søndag så lenge også snakkes vi senere!

Stemningsrapport utendørs i dag.

I går så måtte jeg prøve denne TikTok tortilla trenden (sent til festen som alltid) men jeg må jaggu si det var overraskende digg!
Min ble fylt med tacosaus, tacokjøttdeig, ost, tortillachips, løk og mais også hadde jeg en klatt med rømme på toppen! 🤤

Liker

Kommentarer