Planer for helgen.

God morgen verden!
Her startet dagen for 1 times tid siden så i dag fikk jeg sove litt lenger enn det vi pleier og det kjente jeg var veldig digg altså.
I går var jeg faktisk i seng til klokka 21:45 og jeg sovna rundt 30 minutter senere, har våkna av meg selv et par ganger i natt og en gang av Celinus som ville sove i vår seng men ellers så har jeg sovet veldig godt faktisk.
I skrivende stund sitter jeg her med kaffekoppen og mini sitter i stolen sin ved siden av meg å spiser brødskive, vaskemaskinen er satt på og vi skal egentlig bare ha en rolig dag tenker jeg.
Olivia kommer jo endelig i dag og det gleder vi oss så masse til, så jeg regner jo med at det blir mye ute tid på oss i løpet av helgen så denne helgen har jeg egentlig ikke lagt opp planer i det hele tatt, jeg har bare tenkt til og la Olivia få bestemme litt hva hun har lyst til å gjøre denne helgen og om jeg kjenner henne rett så blir det nok til at vi er ute store deler av helgen.

Eneste planene jeg har er at jeg skal lage en ostekake og bake boller så bollebaking tenkte jeg at Olivia skulle få være med på og ostekaka lager jeg nok mest sannsynlig når ungene er i seng i morgen, eller hvert fall når minsten er i seng, så mulig Olivia blir med og lager den også, hun elsker jo tross alt og hjelpe til med alt sånt så da får vi se hva det blir til.
Ellers er det ingen store planer for dagen eller helgen, på søndag sier mannen at han har planlagt litt siden det er morsdag men hva det vet jeg jo ikke helt enda så det må vi ta som det kommer, jeg har hvert fall lagt inn ønske om å få sove litt lenger og kaffe på senga. 😆

I går så var vi jo som sagt hos svigerinnen min på besøk og det var veldig koselig, nå var det veldig lenge siden både jeg og Celina har sett henne så vi koste oss der i noen timer, vi var faktisk ikke hjemme før i 17-tiden og da var det bare og hive på litt middag, spise litt, gi Celina kveldsmat og legge hu jeg var relativt sliten så den lille tiden jeg hadde før jeg la meg ble brukt til One tree hill og ikke noe annet, haha!

Nei nå skal jeg runde av her, sette på litt serie også tenker jeg vel at Celina vil sove dupp om en bitteliten stund.

Liker

Kommentarer