Noen kjipe dager.

Hei dere.
Nå har det vært noen stille dager fra min front men det har vært noen litt kjipe dager her i hus, bilen vi kjøpte viste seg og være alt annet enn vi forventet og det er en hel drøss av ting som må fikses på den så vi har vært veldig frem og tilbake over hva vi skal gjøre med det, men forhåpentligvis løser det seg vel til syvende og sist.
I tillegg så har vi hatt noen dager med ekstremt lite og dårlig søvn så når kveldene har kommet har jeg rett og slett bare vært helt ekstremt sliten, så kveldene har rett og slett bare gått med til serie, sofaen og så har jeg lagt meg mer eller mindre kjempe tidlig hver eneste dag. 😅
Det skal sies at det har ikke skjedd all verdens spennende denne uka heller altså så dere har ikke gått glipp av noe som helst.

Jeg skulle egentlig på sykehuset på tirsdag men den timen ble avlyst fordi jeg hadde våknet med ganske tett nese mandag morgen, så nå har jeg ny time den 23.02, jeg skal inn til konisering fordi jeg har ekstreme celleforandringer og jeg kjenner jeg gruer meg litt til det, så egentlig var det skikkelig dritt at timen ble avlyst men heldigvis går dagene fort til en ny time så det blir jo greit.
Ellers har det skjedd fint lite denne uka egentlig, vi har hatt ukeshandel som alltid og ellers bare vært hjemme.
I dag skal jeg faktisk ha med meg Celina en tur til svigerinna mi så vi skal tilbringe noen timer der sammen med de i dag og det blir kjekt! 😍

I morgen kommer Olivia så i helgen vil jeg nok tro at det blir full rulle, snøen ligger enda som jeg hadde håpet så da ender det nok med at vi skal være masse ute og leke i snøen tenker jeg.
Ellers har jeg ikke laget noen store planer for helgen, på søndag er det jo min aller første morsdag så på lørdag må jeg nok hive sammen en ostekake og på søndag tar nok jeg og eldste og baker litt boller tenker jeg, siden hun ikke liker ostekake og det er jo tross alt fastelavn på søndag også så da får hun boller med krem tenker jeg.
Men mer om dette får dere jo mest sannsynlig se mer av i helgen.

Nå skal jeg drikke opp kaffen min også skal jeg leke litt med mini på gulvet før det blir litt frokost på oss også er det vel tid for dupp om en times tid kan jeg tenke meg.
Ønsker dere en fin torsdag.

Liker

Kommentarer