Morsdagsgave på forskudd.

Herregud så heldig jeg er, etter middagen i dag så skulle Aleks og Olivia ut en tur så Olivia kunne få ake litt før det ble for mørkt ute og når jeg skulle lage grøt til Celina så jeg plutselig at bilen var borte så jeg tenkte at de sikkert bare hadde tatt seg en liten runde siden vi har ny bil.
Lite visste jeg at de hadde vært i butikken og Olivia hadde plukket ut den fineste rosebuketten til meg som er morsdagsgave da fra jentene, herremin. 😭
Så utrolig uventa og så utrolig koselig!
Det var faktisk koseligere å få den i dag i stedet for på søndag for i dag så var det jo virkelig ikke forventet i det hele tatt så det var gøy!

Nå er begge ungene i seng her i hus, mannen ser på noen profesjonelle som spiller og jeg sitter her med bloggen, tente lys og One tree hill på skjermen, rett og slett bare en koselig og rolig kveld for min del før jeg skal legge meg om en liten stund.
I morgen blir det litt planer her og der, vi skal nok bruke store deler av dagen ute tenker jeg så det blir nok litt sånn som sist tenker jeg at jeg og mannen bytter på å være ute med Olivia og inne sammen med Celina og på kvelden i morgen så skal jeg og eldste lage ostekake da minstemor er i seng.
Så i morgen får vi rett og slett bare ta dagen litt som den kommer tenker jeg.

Nå skal jeg rett og slett gjøre minst mulig på mest mulig tid frem til jeg skal legge meg selv, jeg er ikke sånn v
veldig trøtt enda så det er fare for at klokka blir litt senere i dag enn ellers. 😅
Håper dere har hatt en fin fredag. 🥰

Liker

Kommentarer