Morsdag og fastelavn.

Hei og hopp fininger!
I går var det ganske stille fra min front egentlig, men dagen gikk veldig i ett i går og det har det i og for seg gjort hele helgen også.
Dagen i går startet først og fremst klokken 06, da våknet Celina og en liten halvtime senere kom Olivia ut av rommet også, så da var det frokost tid for jentene og jeg fikk tatt meg en kaffe.
Jeg fikk da også tegning fra Olivia som hun hadde laget fra hele gjengen og det var så koselig. 💗
Når klokka nærmet seg 8 så gikk jentene og vekka Aleks også sto han opp sånn at jeg kunne legge meg litt igjen, klokka 11:30 kommer hele gjengen inn med kaffe på senga, etterfulgt av frokost eller lunsj da riktig nok også var egentlig planen at de skulle komme med kake og bolle etter jeg hadde spist maten men jeg var så mett så da måtte vi vente med det, jeg kom meg omsider ut av senga og fikk ryddet litt og vært litt sammen med gjengen.

I 15-tiden reiste Olivia så da ble det jammen meg stille og rart her i hus, vi fikk spist litt middag og plutselig så var klokka såpass mye at Celina skulle legges for kvelden, jeg satte meg derfor ned med pcen for å skravle med Tonje og Therese og vi prata faktisk i noen timer altså før vi avslutta samtalen.
Men da hadde det blitt så sent så jeg la meg selv så da uteble bloggen i går, derfor kommer "uken som gikk" i dag i stedet men det kommer nok ikke ut før i kveld.

Nå er Celina lagt for dupp så da skal jeg spise litt også skal jeg vel kanskje legge meg for en liten dupp selv også.
Håper dere hadde en fin dag i går og at dere får en fin start på uka. 🙂

Liker

Kommentarer