Kosedag ute.

Som nevnt i innlegget som jeg skrev i dag tidlig så skulle jeg og Olivia kle på oss å gå ut fordi hun veldig gjerne ville lage snømann, og jammen ble det godt over 1 time ute på a mor, vi var ute litt først mens Celina sov dupp og da jeg gikk inn for å hente meg en kaffekopp hadde hun våknet så da spurte mannen om det var veldig kaldt ute eller om de også kunne kle på seg og komme ut, men det var bare -1 så da tenkte vi at vi kunne ta med Celina ut en bitte liten tur.
Så da kledde jeg på hun så mannen kunne ordne seg sjøl også gikk vi ut.
Jeg fikk tatt en del fine bilder av begge barna både hver for seg og sammen, jeg fikk også tatt familiebilde og til og med bilde av meg og mannen sammen for det er faktisk sjelden kost her i gården!
Stort sett så blir det bilder av ungene, haha! 😂
Men vi koste oss hvert fall kjempe masse den lille stunden vi var ute, etter ca 10 minutter gikk jeg inn igjen med Celina også var Aleks og Olivia ute en stund til etter det, Olivia prøvd blant annet å stå på snowboard for første gang og jeg må jaggu si den frøkna har naturtalent altså, det gikk jo som bare det!

Mens de var ute så koste jeg og Celina oss inne med lekestund på gulvet og etter hvert kom papsen og storesøster inn også, de var ikke inne så veldig lenge før de ordnet seg og dro til svigermor sånn at Olivia fikk være litt sammen med farmor.
Så nå sitter jeg her faktisk mutters alene med musikk på Youtube, mannen og eldste er ute av hus og mini sover dupp i senga si, så her sitter jeg og blomstrer da, husarbeidet er mer eller mindre gjort jeg venter egentlig bare på at tørketrommelen skal bli ferdig for jeg har vasket sengetøy og skal skifte på sengene våre.
Men ellers er det lite som skjer i skrivende stund.
Nå tenkte jeg at jeg skal lage meg litt lunsj og en kopp med kaffe mocca også får jeg bare se hva jeg finner på utover dagen. 🙂

Liker

Kommentarer