Familien kaos.

God lørdag fininger!
Nå har jeg hatt et par dager med bloggfri og det er rett og slett fordi Celinus har vært i skikkelig skrall form, disse tennene er jammen meg ikke til å spøke med altså.
Så da har det blitt et par dager fri fra bloggen og fult fokus på lillemor, i går så var hun i det minste feber fri hele dagen så nå håper jeg henne blir bedre veldig snart.
I går kom også endelig Olivia til oss så dagen ble brukt sammen med barna og Celinus var selvfølgelig helt i ekstase for at storesøster endelig hadde kommet.

Nå er lille lagt for dupp og jeg sitter her med pcen samtidig som jeg ser film sammen med Olivia, planene for dagen er at mannen skal ta med seg eldste en tur til sin farmor og jeg skal være hjemme sammen med Celina så lenge, så jeg har planer om og få gjort litt husarbeid mellom slagene også får jeg se om jeg kanskje tar meg en liten trilletur, men det har faktisk kommet en del snø i natt så jeg er litt usikker på om de har måka gangfelt og diverse og har de ikke det så er det jo rimelig tungt og trille vogn så vi får nesten bare se hva dagen bringer tenker jeg.

På torsdag var vi faktisk ute og kjøpte oss ny kaffemaskin og det var etterlengtet!
Jeg hadde allerede en fra før men det var ekstremt dårlig utvalg av kaffe til den så nå er jeg strålende fornøyd med en ny og med masse utvalg av forskjellig kaffekapsler.
Ellers har det skjedd lite de siste dagene, masse kos med pjusk Celina og husarbeid er stort sett det dagene har gått til.
Nå skal jeg se videre på filmen sammen med eldste snupp også kan det hende vi kler på oss snart og går litt ut i snøen mens papsen og lillesøster sover.
Olivia har nemlig veldig lyst til å lage snømann. ⛄

Liker

Kommentarer