Effektiv lørdag.

Hei hei alle fine! 💜
Fy søren for en dag altså, det har virkelig gått i ett kjør og først nå har jeg fått satt meg ordentlig godt til rette i sofaen for å slappe av, begge ungene sover og jeg sitter her å ser på mgp.
Jeg har jo forsåvidt sagt at vi ikke har noen store planer for denne dagen men det ble jammen meg litt av hvert likevel gitt, dagen startet klokka 5 da våknet Celina, 1 time senere våknet Olivia så da var det frokost og fult kjør med begge ungene også klarte selvfølgelig Celina og grise seg såpass ned at hun måtte bade og da ville Olivia bade sammen med henne så da var det og bade og dusje begge ungene klokka 06:30 og begge var da ferdig stelt til klokka var 07.

Da skulle egentlig Celina sove dupp men hun var ikke enig der gitt så først i 9-tiden sovna hun til dagens første dupp da hadde jeg i mellomtiden fått satt på vaskemaskinen og tørketrommelen, jeg hadde rydda kjøkkenet og moppa over + støvsuga stua og tatt meg en dusj selv også, skal sies at da klokka ble 09:30 var jeg ganske skutt sjøl så mannen sto opp og jeg la meg for en dupp sammen med Celina, vi sov jammen men en god stund begge to også.
Så da fikk jeg kaffe på senga også kledde Aleks og Olivia på seg og gikk ut en tur, tror de var ute en times tid kanskje før de kom inn igjen så da dro mannen videre på butikken fordi jeg måtte ha bakepapir.

Så var jo egentlig planen at jeg og Olivia skulle bake boller i morgen, men siden henne reiser til mammaen sin i morgen og vi ikke helt vet når så bestemte jeg at vi tok alt av baking i dag så kan jeg bruke dagen i morgen til og bare slappe av og ikke gjøre noe som helst så først så bakte jeg og Olivia boller og mens de sto til heving så lagde jeg ostekaka og når jeg var ferdig med den og rydding av kjøkken så kunne bollene stekes, da bollene var ferdig så var det på tide med middag så da var det bare og svinge seg rundt igjen da, haha herregud altså!
Tror ikke jeg tuller når jeg sier at jeg har brukt 90% av dagen på kjøkkenet i dag.

Men om jeg skal være helt ærlig så er jeg egentlig veldig glad jeg er ferdig med det for i morgen så kan jeg rett og slett bare nyte dagen sammen med mannen og barna.
Jeg kjenner jeg er rimelig sliten, huet er tungt og ryggen tar snart kverken på meg så nå gleder jeg meg faktisk bare til å legge meg og det blir nok ikke om så altfor lenge kan jeg tenke meg.

Nå skal jeg runde av her, spille litt Candy crush, se ferdig mgp og kanskje se ferdig episoden jeg er på av One tree hill så blir det natta tenker jeg.
Håper dere har hatt en super lørdag! 🥰

Liker

Kommentarer