Chill helg.

Hei fineste dere.
Kvelden har endelig senket seg her i hus og jeg har krøpet godt opp i sofaen med ullsokker, koseklær og bitte litt smågodt faktisk.
I dag har vi vært en bitte liten tur på senteret, vi måtte innom obs og kjøpe brød og tacolomper som vi selvfølgelig glemte i går også kjøpte jeg meg en iskaffe og så spennende var det etter en liten stund der så kjørte vi hjemover med siden Celina sovnet i bilen kjørte vi en ekstra liten tur bare sånn for at hun skulle få sove litt.
Akkurat i det vi parkerte hjemme så våknet hun og etter en liten stund hjemme ringte svigermor og spurte om vi ville komme en tur innom sånn at hun fikk se Celina litt, de har jo tross alt ikke sett hverandre siden jul så da heiv vi oss i bilen og dro dit en liten svipptur og etter en times tid dro vi hjem igjen så da var det bare leggetid for lille frøkna, mannen la hun i dag sånn at jeg fikk kuttet grønnsakene og diverse til taco, vi skulle egentlig spise det i går, dro på butikken og jeg fant det jeg trengte meg vi glemte selvfølgelig tacolomper så den middagen måtte utsettes til i dag.

Så her har kvelden gått til taco, The voice og Mgp når det startet, mine favoritter gikk ikke videre i kveld så det var litt kjipt, men men sånn er vel livet.
Nå sitter jeg her og skal vel egentlig veldig snart tusle i seng, One tree hill er på skjermen som vanlig og ellers er det lite som skjer i skrivende stund.
Så nå tenker jeg at jeg skal se en episode til med serie så skal jeg legge meg.

Håper der har hatt en fin lørdag og sov godt når den tid kommer. ✨

Liker

Kommentarer