Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den sista november 2015 var då plusset på stickan kom fram. Det var blandade känslor när vi satt där inne på toaletten och inte riktigt visste vad vi skulle säga till varann. Tom vart genast glad, vilket kändes bra för mig. Jag vart också glad men samtidigt visste jag väl inte vad som väntade. Det första vi gjorde var att ringa Toms syster som nyligen hade gått igenom samma sak och fått barn i början på november. Kändes skönt att liksom få dela tankar direkt sådär. Efter det ringde jag min mamma och sa att hon skulle åka till oss och hon sa att hon kände på sig på vägen vad vi skulle säga.

Haha så det kan bli, alla som vi berättade för vart nog lite chockade och visste inte riktigt vad de skulle säga, men de är ju en ganska stor nyhet att ta in. Alla vart ju självklart glada för vår skull och lilla bebben i magen är redan älskad av så många människor.

Min graviditet har verkligen varit toppen, inte
haft några besvär förutom att det har varit väldigt varmt nu på sommaren, men det är väl bara att stå ut. Är just nu i gravidvecka 37 så det är inte alls långt kvar, som vi längtar. På rutinultraljudet som vi gjorde runt vecka 20 så tog vi reda på könet, de sa att det skulle bli en flicka, men det är ju inte 100 på att det blir det, återstår att se helt enkelt.

Nu kanske detta inlägg vart lite långt, men hoppas det inte gör något, nu ska jag försöka sova lite, godnatt ♡

Magen har växt tydligt iaf, kände sig redan stor på första bilden typ

Likes

Comments

Mitt första inlägg får handla om lillans barnrum. Rummet var helt vitt från början och jag och sambon valde att det skulle tapetseras en fondvägg för att få in lite färg i rummet. Har just nu bara före bilder så lägger ut det så länge :)

vi tog alltså bort den gamla tapeten för att sedan spackla hela väggen och sedan tapetsera

Likes

Comments