kommer bestå av 3 bröllop inkl vårat eget, sista planeringen inför vårt bröllop, invänta operation ( kan bli närsom) , gräva grund runt huset, börja bygga garage, sen va sommarn slutt...

ja vi har ju köksrenovering på listan också men den e vi fortf osäkra på om vi hinner...

allt har som stannat upp pga Alexias uppskjutna op, så imorrn börjar jag med å ringa gbg å höra om de inkommit nått nytt datum så man kan börja planera..

föresten! Alexia har passerat 6kg förra veckan med 150gram!😁😁 OCH sluppit sonden😍 nu funderar vi varför hon är så infeltionskänslig och varför hennes andning är som den är...jag misstänker försvagad brosk i luftrören så får väll se ..

hon har nu iaf antibiotika i förebyggande syfte 10 dagar med en sort å sen efter den en annan sort i 10 dagar...tills operation blir av...

nå nu ska jag se vad Lucas pysslar med...vart tyst liiite för länge😤😯😅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lucas är inne i nån...monster period...han tjurar för ALLT..ok det går över direkt då han märker att de inte e nån idé men hoh...blir svettigt ibland...å han är ju så sjukt envis!..Nå tur det går över..om 15 år....😆😤

Ella ja...hon har fått nått för sig att hon ska gråta för allt..säger vi "kan ni gå å städa i rummen?" så gråter hon...😂 fattar inget..Enda av ungarna som är relativt lugn är Elias...men då är ju han 8..

Ja å igår lyckades fröken Alexia dra ut sonden för 2a eller 3e gången denna vecka...akuten i kalix ville inte ta emot henne då hon är för liten så det var bara åka till sunderbyn, så sebbe åkte vid 7 på kvällen dit med henne å efter många om å men fick dom i den💜

Åh! C9! ja den blev ju klar igår! gick upp 1kg dag 7 så blev -3kg på vågen å -25cm i midja,höfter,lår å armar:) Men det bästa? Jag har slutat småäta, blivit piggare å fått mer energi å börjat dricka vatten!😁 så jag är helnöjd!

Nu har jag fått hjälp av sylvia krüger, hon tävlar i fitness och gör kost och träningsscheman , hon har gjort ett 12v program åt mig kost och träning och jag startade igår:) kändes sjukt bra å vara tillbaks i gymmet igen och trots sjuk träningsvärk idag så ser jag framemot morgondagens pass! (får se imorrn när armar å rygg har träningsvärk😂) men dit ska jag!

Kosten i hushållet är också ändrat, mycket salkader och färska råvaror och inge skräpmat:) tror ALLA i familjen gynnas av detta å inte bara jag :) försöker hålla mig borta från salt och socker så mycket som möjligt och jag känner faktiskt inte sug efter det heller:)

Jag har min vision och jag tänker kämpa skiten ur mig själv för å nå dit.

Likes

Comments

Yes..volvon är klar på verkstad så nu är Sebbe påväg till luleå å hämta den😍 Nu ska passutten tbx på verkstad å lambdan å bränslefilter bytas, sen ska pärlan till försäljning i förmån för mindre bil:)

Lucas våran 2.5 åring har den här härliga vaxiöronen mammasäljersnartpåblocket fasen...att en unge kan va så tjurig,envis å inte lyssna ett enda jävla smack!😑 Alexia jollrar mammamammamama för fullt😂 å Elias ser man aldrig...de cyklas med kompisar å vi e pinsamma....Ella rakar sidecut, vill ha rosa å lila i håret å tattuera sig å köra cross å ha en häst...mina barn❤ tur Ella bara är 5 än så länge å att jag bestämmer😂 sidecut har hon å imorrn blir de frissan men nå tattueringar blire inte å ingen häst heller😂

Jo! vi var ju igår till sunderbyn till öron näsa hals med Alexia...hon kikade lite i munnen och sa sen "nä nog var de rätt onödigt att ni kom hit...vi bokar en tid för svalgröntgen så fort som möjligt de e bäst."

så nu väntar vi tid dit å hoppas på bra resultat!

joooo vet ni vad jag å sebbe gör nu i 9 dagar?😑 detoxar med de här c9!

jag är på dag 6 å han på dag 2, jag har minskat ca 4cm i midja å 4cm kring höfter och gått ner 2.5kg, men endel pigg jag blivit! herregud..förr la jag mig senast 9...nu kan jag inte somna fören...halv 12-12 tiden😮😁

Likes

Comments

ja..landat hemma nu..så självklart kommer lillfian på att sonden i näsan är totalt onödig och river ut den på 2 sekunder...vad händer? jodå vi får åka tillbaka till sunderbyn avd 44 och få ditsatt en ny efter många om å men...tur världens bästa personal finns där och fixade biffen fort å gav Lucas glass:)

nu hemåt och påbörja middan...på måndag sunderbyn igen för öron,näsa hals kliniken och kolla hennes sväljreflex och få tid för svalgröntgen...sen får vi även planeringen på måndag för kommande besök, vill gärna ha sommarlov känner vi alla men detta måste göras å ja..då får sommarlov vänta.

imorrn kommer storbarnen hem och blir hemma i 2v❤😍 vi ska åka till stugan i simojärvi och bara vara  över midsommar😍

Likes

Comments

Japp ! på tisdag flyger Alexia till sunderbyns sjukhus med ambulansflyg (dom ville ha en sköterska med henne) med Sebastian😍 jag flyger hem på söndag , packar om å åker till sunderbyn på tisdag å möter upp dom:) jag å Alexia blir på barn några dagar , ska göras undersökningar på hennes lungor och matstrupe så får se vad som sägs, men vi får åka hemåt!!!😁😁

ny tid för operation kommer väll om nån vecka...nya tag då💪

igår var hennes hb lite lågt (80) så hon fick blod i 3h å idag var den på 112😊 mycket bättre! liiiite låga järnvärden men inget farligt men allt sånt ska kollas upp i sunderbyn:)

Saknar ungarna så ska bli gode skönt å få komma hem iaf i några dagar å pussa å krama dom❤❤❤

Likes

Comments

Tänkte köra en liten uppdatering ..

Alexia mår bra..hon har inte koanal atresia som dom sa på sunderbyn utan hon är bara lite trång i höger näsborre😊 Dock så har vi även fått svar på varför hon är så rosslig jämnt och hostig å hes osv...hon aspirerar när hon äter😑 dvs en del av maten sväljs fel och går ner i lungorna istället för magsäcken...så hon har fått sond nu och ska sondmatas tills vi vet mer.

hon har haft lätt  feber (38.5-38.9) sen igår kväll, varför vet vi inte men prover är tagna och det är tammetusan hur många som helst😮 hon har sluppit respiratorn också (yey moment) 😁 imorrn får vi se om hon flyttas till avdelningen:) allt beror på hennes andning:)

nå iaf, jag å sebbe blev utsnörda (😂) från biva, så vi drog ner och jagade tattueringsstudio och mat, åt en go middag på vasaplatsen och hittade studion, stängd😂 nå nu på hotellrummet , dusch,greys,ringa biva å höra läget å sova. Imorrn tillbaka å se hur det blir:)

Likes

Comments

Idag var det dagen D..Alexias operationsdag..vi åker in kl 6 och badar henne en sista gång och ssk sätter embla salva på händer å 1 fot..hon vägs och får nya rena sjukhuskläder, vid 9 går vi upp med henne på op, narkossköterskan kommer in och narkosläkaren, Alexia börjar bli hungrig och grinig och nål ska sättas...hon skriker å skriker så tillslut efter 6 stick beslutar dom att ta in henne i salen å söva henne lätt å sen sätta nål, så Sebastian går in med henne och där går allt bra..

Vi åker därifrån ner på stan och lallar runt...efter 2h ringer ssk från avdelningen och säger : "plastikkirurgerna vill prata med er , kan ni komma upp på avdelningen?

Ni må tro jag fick panik...tänkte ju direkt det värsta..😤

vi åker upp och möter ALLA läkare i rummet😮 Alexias op hade inte kunnat göras...hon var för rosslig i lungorna så narkosen hade avblåst allt...samtidigt som en stor sten föll från mitt bröst kom nästa dit...

nudå? hur länge måste hon vänta? mår hon bra? osv..

nå , nu ligger hon på biva (barn intensiven) lättare nersövd i respirator...hon är lite ostadig med andningen och slemmig, men förhoppningsvis kommer dom kunna dra ut den imorrn...dom håller henne lätt nersövd tills dom drar den.

sen får vi se när nästa op blir...datortomografi är taget och massa prover, så förhoppningsvis får vi veta mer imorgon när vi kommer dit.

tillbaka på ruta 1.

nya tag imorrn och pussa å krama på lillprinsessan❤ 

som jag saknar er också Lucas,Ella och Elias...men snart är vi hemma!❤❤❤

Likes

Comments

igår eftm kom vi fram till ett något mulet men varmt gbg, taxin hade glömt babyskydd till bilen...inte så nöjd men det gick bra å vi kom oss till bästa Clarion Odin :) helt underbart rum som vanligt och bra personal:) alltid lika glada!:)

på kvällen mötte vi upp Markus och gick å åt på en underbar liten grekisk restaurang i majorna:) Alexia skötte sig exemplariskt trots att hennes vagn inte fick plats och låg hela middagen å sov i min famn❤😊

Nu ska vi börja göra oss iordning och åka först mot handkirurgin så dom får titta på hennes händer sen mot inskrivningen på drottning silvias barnsjukhus, där blir det röntgen av huvudet och prover, vägning osv innan vi får åka tillbaka mot hotellet och invänta morgondagen:/:)

Likes

Comments

första gympasset på 3 år och det kändes faktiskt super bra! körde ben och mage , gick över förväntan och klarade mer än jag trodde:)

nu sitter jag här i soffan med Alexia och mina spaghettiben...

Jo just ja apropå träning! Linda hade köpt med sig gräddtårta hit igår......sjukt gott...satan så sugen jag är...Alexia får sitta i famnen tills suget går över, hon får va mitt förklä mot tårtan✌

vi är rätt glada idag, hon har ju insett att hon har 2 händer som kan slita å riva i ALLT, tex blöjan, snutten osv...jå.

Om man skulle börja små packa inför söndan...kan ju va bra..blir de inge sista minuten packning som sist😆

Likes

Comments

tja!

Jag har blivit utmanad av @KatarinaMiechowicz att svara på några frågor. Känns kul det här 😄

Jag vill gärna veta vad ni svarar därgör utmanar jag @Lisacarins @LiamochNina och @hannahelmersson därför utmanar jag er 🙈🙊🙉

Nämn något som du ofta får höra om dig som du själv vet kan vara sant.
Att jag är envis

Visa en bild av dig själv där du själv tycker att du ser bra ut.
Hahaha okej 😂

Nämn en paradrätt du brukar göra ibland som du alltid får beröm över.
Oj jag kan inte laga mat😂 kan baka!👏 men jag e rätt bra på å göra lasagne!😆.

Nämn den finaste komplimangen du har fått som du kan komma på.
Att jag är en supermamma!

Vad är du duktig på, något som du själv kan stå för?
bestämma😂

Vilken anser du är en bra egenskap hos dig själv?
Ärlig och viljestark

Vad är du mest nöjd med i ditt utseende?
mina ögon tror jag..

I vilka kläder känner du dig som snyggast?
Haha bra fråga, det är helt olika...från dag till dag..kan va jeans, träningskläder, kjol, klänning ja de som faller mig in👏😂

Likes

Comments