Hej allihopa!

I morgon är det dax för att gå på en jättestor barnloppis. Har längtat länge eftersom jag behöver en massa nytt till Hailey och även kommande pojke. Så jag hoppas att jag hittar en hel del 😊
Den stora loppisen är en gång i månaden under sommarhalvåret. Den är på folkets park i malmö kl 9-13.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Det är så att vi har beslutat oss att låta Olivia flytta till en ny mamma/pappa. Jag har en som funderar på att köpa henne. Men det går bra att visa intresse.

Hon har storlek 50/56 i kläder och väger 2,5 kg. Olivia har tygkropp.

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Jag har en liten överraskning till er 😊 Det är nämligen så att lite spontant så flyttade det hit en ny Reborn vid namn Hailey.
Det var inte alls planerat utan det bara blev så ❤ hon är en vaken reborn med det sötaste leendet.
Bilder på henne kommer längre ner i inlägget.

I lördags så hade vi en rebornträff hos oss. Det var riktigt trevligt och vi hade en himla tur med vädret. Trevligt folk och söta reborns, kunde inte bli bättre ☺

Nu ska jag krypa ner under täcket. God natt på er 💗

Likes

Comments

Hej allihopa!

Då var kvällen kommen efter en mysig dag med maken ☺ Vi har varit i Malmö och köpt lite nappar, flaska, filttyg och magneter. Så denna kväll har vi haft nappmakeri här hemma tillsammans ❤ vilket har varit mysigt. Tidigare idag köpte jag en skötväska från en loppissida för 85:- den var helt ny. Fick även lite leksaker, 2 babygym och en babysitter av en vän ☺
Denna dagen har varit toppen och välbehövd!

Kan tipsa om att babyringen säljer ut 2-pack nappar för 19:- med laban och tummen. Köpte sådana till kommande pojke.

Bilder på allt från dagen kommer här ☺

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu har vi gjort plats i en hörna i vardagsrummet för Olivia och kommande pojke. För tillfället står det bara en vagn där som Olivia ligger i.
Jag har bestämt mig för att bli modigare och jag kommer inte att gömma vagnen och Olivia varje gång det kommer folk hit. Igår kom det tre vänner som skulle grilla. Jag lät vagnen med Olivia i stå framme och endast en av vännerna frågade om den.

Jag svarade att där låg en Reborn i. Sen blev det ingen mer diskussion.

Bjuder på ett par bilder som inte ser mycket ut för världen.

Likes

Comments

God morgon  allihopa!

idag får jag iväg två vitrinskåp som jag haft i vardagsrummet och då är här plats för vagnen att stå snyggt. och vet ni vad? Jag tänker INTE ställa undan den när det kommer hit folk. Det känner jag mig mogen för nu.
ska göra det mysigt med leksaker och filtar. Har dock inte köpt några leksaker än men det kommer så småningom.

Bilder kommer när allt är färdigt 😊 Ha en fin dag!

Likes

Comments

När tankarna spökar och man mår dåligt så förgyller lilla Olivia ens vardag. Tänk vad en Reborn kan bidra till. Bara att ha henne liggande på bröstet får en lugn. Men det är egentligen inte så konstigt. Hon väger en del och när man har ångest så ska det vara lugnande med lite tryck. Det finns ju även både kedjetäcke och bolltäcke.

Men bara få ha någon att mysa med, handla till och pyssla om gör så mycket ❤

Likes

Comments

Hej allihopa!

Tyvärr är det några dagar sen jag skrev. Fick en ny mobil igår som jag försökt att fixa med. Nu ska jag vänja mig vid att jag har gått från iPhone till Samsung.

I helgen var en söt vän och hälsade på. Hon fick sin första reborn som hon packade upp här hemma. Självklart livade vi på Facebook gruppen som heter Reborn Sverige.
Hennes söta flicka fick namnet Nelly ❤ en riktig sötnos! Jag lägger in ett par bilder nedan på Olivia och Nelly.

enjoy

Likes

Comments

Då är det kväll igen. Idag har jag haft besök av både mamma och pappa 😊❤️
Började på min medicin idag, har varit dålig på att ta den så nu blir det inkörning av den och tyvärr mår man sämre dem första veckorna.

Olivia har fått på sig sin nya pyjamas som jag fyndade på loppisen. För er som inte ser vad som är på den så är det en tiger 😊

Nu ikväll blir det mys för hela slanten. Sånt behövs ibland och på nått sätt så känns det lugnande.

Ha en fin kväll allihopa!

Likes

Comments

God kväll på er!

Denna dagen har gått långsamt och jag har inte fått gjort speciellt mycket. Jag har ingen bra dag och mår dåligt. Är på väg in i en svacka (som min sjukdom bland annat innehåller). Hatar dess perioder och vill bara att dem ska hålla sig borta.

Därför har jag tillbringat mycket tid i soffan tillsammans med Olivia. Så idag har det bara varit mys för hela slanten 😊 men det behövs också ibland.

Fick ett pm från tjejen som ska göra min pojke, hon skrev att hans kit kommit idag. Längtar så efter honom!

Nä, nu måste jag snart försöka att sova. God natt på er!

Likes

Comments