Tacksamhet

Tack!


Tack allesammans för era fina kommentarer. Ni är bäst! Det värmer i hjärtat ska ni veta. Jag visste först inte om jag skulle dela med mig av min resa , men jag tänkte '' varför inte''? . Jag gör inget kriminellt. Jag vill bara bli mamma, igen :)

Det känns skönt att veta att jag har så mycket stöd runt omkring mig och jag lovar att jag kommer skriva här i bloggen om jag påbörjar min resa igen. Jag ska bara samla all kraft jag kan först. Vill må så bra som möjligt :)

För mig betyder barn hela världen. Jag kan inte tänka mig ett liv utan barn. Jag är så glad att jag har Hampus, så tacksam. Men jag vill kunna ge honom ett syskon. Han frågar ofta varför jag inte skaffar ett barn till. Jag har försökt förklara för honom. Han börjar ju bli äldre nu så det känns som om han förstår. '' Mamma, om jag får ett syskon så ska jag ta hand om det. Jag ska köra vagnen''. Men en dag, blir denna dröm förhoppningsvis sann.

Jag har fått ett snällt barn så jag är inte rädd för att vara ensamstående med 2. Men kanske dyker den ''rätte upp'' , men bara det inte blir för sent. Väntar inte i all oändlighet :) Det ska ju kännas rätt.

Så tack än en gång allesammans. För ert stöd och förståelse. Tack för att ni inte dömer.

 

Nu till något annat....

Har skaffat snapchat idag förresten. Eleverna tyckte jag skulle ha det, för då är man cool.
[caption id="attachment_223" align="alignnone" width="540"]
Ja, vad ska man säga? Modell för läppreklam?[/caption]

 

Tack för att ni läser min blogg förresten. Jättekul!

Nu ska vi hålla kväll, har varit en lång dag.

Vi hörs, kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229