Läkarbesök och mindfulness

I morse gick vi upp klockan 06.00, precis som vi brukar när det är jobb och skola.

Men det är alltid extra jobbigt att stiga upp när det är måndag. Kanske är det för att man har varit ledig i två dagar....

Lämnade Hampus på fritids 07.00, för han äter frukost där. Sen hem en snabb vända för att dricka kaffe innan jag beger mig till jobb.

Till lunch idag åt jag sushi tillsammans med två kära arbetskollegor.

[caption id="attachment_253" align="alignnone" width="720"]
Mycket gott :)[/caption]

Efter jobb hämtade jag Hampus för att cykla till vårdcentralen. Jag hade fått en läkartid eftersom jag varit sjukskriven. Måste säga att jag har en fantastisk läkare. Hon är så förstående och kunnig i sin arbetsroll. Underbara människa!

Hon sa att jag ska hålla mig borta från negativa människor, då dem kan påverka mitt mående. Det lät som en bra ide tycker jag :) Så jag tänker fullfölja hennes råd. Hon sa att hon tycker att jag är ovanligt duktig och stark för min unga ålder och att jag redan uppnått mycket här i livet. Det gör att man blir mer motiverad. Jag är så tacksam över att jag fick henne som läkare, tack!

Efter läkarbesöket så var det dags för mindfulness. Då jag inte hade någon barnvakt så fick Hampus vara med. Det var både första och sista gången han fick följa med, haha. Han var visserligen duktig under avslappningsövningen, men efter det ställde dem frågor. '' Hampus, vid vilken syssla kan du behöva använda mindfulness övningar?''

Hampus svarade: ''När jag diskar. Men jag får göra allt där hemma. Jag tvättar, städar, lagar mat och dukar''.

Hmmm... Barn är roliga.... Hittar på en massa saker... Hoppas alla förstod att han skojade, haha.

Skönt med lite avslappningsövningar iallafall. Så man kan lära sig att varva ner.

[caption id="attachment_254" align="alignnone" width="720"]
Nu ska det övas här hemma...[/caption]

Igår kväll började jag slå in Hampus presenter. Iallafall de minsta. Han har ju en stor cykel som också ska slås in. Ska försöka montera ihop den vid något tillfälle. Men det gick iallafall bättre att slå in paket än att klä in böcker. Helt klart!
 

Då var denna måndagen snart slut. Skönt, för måndagar kan vara ganska så dryga.

Nu ska vi mysa framför tvn en stund innan det blir läggdags.

Take care // J

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229