Jag är så trött men sova går inte för då får jag bara ont i kroppen och vänster benet domnar hur jag än sitter, ligger, står.

Gnäll gnäll gnäll är vad som skrivs numera

//MammaJansson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag älskar mina vänner och ni som läser hoppas jag inte tar illa upp men nu är det flera av er som frågat hur jag mår och jag har för en gång skull verkligen berättat hur jag mår och har det. Kan ni inte bara låta mig veta att ni sett mitt sms.
Okej vi är alla dåliga på att svara till varann inklusive jag. Jag är sämst på att höra av mig men om en av er skulle berätta att hon är i stort halvsideslam så kan man väll få ett oj, usch, tråkigt, hemskt eller vilket litet ord som helst tillbaka. Oftast svarar jag att jag mår bra när ni frågar för jag vill inte oroa eller sånt. Som den svensk man är Men nu mår jag verkligen skit. Ska snart få kurator tid. Har kurstor i Linköping hos onkologen men det blir 2-3 timmar taxitid för 45min samtal så det blir bara stress av det så försöker få i Mjölby nu.

//MammaJansson

Likes

Comments

Frustrerad 23 av 24 timmar.

Min kropp gör inget som jag vill. Galen blir jag! Gråter för allt men inte så Erik ser eller hör. Försöker hålla ihop men idag har det runnit över emellanåt.
Ser gör jag inte heller så imorgon ska jag till optikern självklart inte själv utan mamma skjutsar. Jag är redan stressad över om jag kommer kunna komma upp i stolen hos optikern..

// MammaJansson

Likes

Comments

Jag bryter ihop!
Jag kan inte använda bestick, jag kan inte klä på/av, Det tog 40-50min att få på strumpor och skor som jag MÅSTE ha annars kan jg inte gå nånstans. Jag kommer bli kopplad till lah eftersom jag inte kan ta mig till vårdcentralen själv. Jag kan inte hämta och lämna mitt barn på dagis. Jag kan inte vara själv med Erik så mamma, svärmor eller make är alltid hemma på eftermiddagen. jag kan inte gå ut, jag kan inte sätta upp håret. Jag kan inte slänga soporna. Tänk va mycket man tar för givet..... // MammaJansson

Likes

Comments

Nu har den växt igen så nu är bråttom. Blodvärdet hade minskat igen så cellgifter måste vänta. Strålningen har väntetid.

Jag fyller 30år imorgon men jag lever typ på övertid känns det som. De sista 8åren har varit ett jävla slit och jag är så trött men vi firar att jag åtminstone kommit halvvägs till 60. Sen så får vi se vad ödet och moder jord och gud och hans kompisar tycker om det hela.

Den växer så fort nu så jag börjar tappa modet och min positivitet.

//MammaJansson

Likes

Comments

Är nog ändå att se min starka vackra underbara make så ledsen och skör.

Men nu i helgen är vi fortfarande friska och ska fira att jag kommit halvvägs till 60! Hotellnatt i Göteborg och Johan Glans är på schemat!!

//MammaJansson

Likes

Comments

Kroppen känns lustig och neurologsköterskan svarar inte. Livet är redigt gött nu...

//MammaJansson

Likes

Comments

Jaha. Nu har tumören växt under pågående cellgiftsbehandling. 5mm.  Jag har känt det på mig. Min kropp blir sämre. Fumligare i vänster. Svagare i vänster. Transport rullstol. Toalettförhöjning med armstöd. Duschstol. Badskena så jag kan stå och inte halka. Halktejp i hela duschrummet. Bostadsanpassning på trösklarna.

Jag vet inte vad jag vill skriva, om jag ens vill skriva men många vill veta och jag vill att många ska veta.

Jag kommer nu förmodligen bli halvsideslam på heltid. Hur hanterar man det? Hur ska jag förbereda mig?

Vad kan jag göra? Hur ska jag kunna hjälpa min son med sina kläder och skor?

Han har ju inte ens fyllt två än.

FAN HELVETES JÄVLA SKIT FANSKAP.

Hur gör man?

Jag vill ha semester och lätta vardagsproblem. Ge mig en grå trist jävla vardag.

Jag är så trött. Jag "firar" 8 år med denna skiten i år. Jag fyller dessutom 30 om om 8 dagar.


//MammaJansson

Likes

Comments

Ligger just nu på akuten. Onkologen skicka hit mig. Jag tycker det känns jävligt onödigt för det är säkert bara förkylning med vanlig hosta och "lungvärk" men better to be safe than sorry iofs.

Man blir ju betydligt känsligare när man går på cellgift. Jag har fått specialrum typ.

Känns galet att vara här. Jag hade jättefina värden, aldrig haft så bra blodtryck till exempel och 98 av 100% på syresättning. Det sim är fel är hosta, tung andad och svidande lungor. Är väll inte så bara kanske.

Kanske är det att jag är van vid att vara ordentligt sjuk så det här känns som en piss i Mississippi.

//MammaJansson

Likes

Comments

Ikväll fick jag betapred insatt igen.

Nu kan jag greppa ett glas och dricka med vänster armen, fortfarande tungt men det går!

Tackar alla gudar för att kortison finns!

//MammaJansson

Likes

Comments