Vinterblek

Vilken skillnad det är att titta sig i spegeln på sommaren jämfört med nu! På veckodagarna när man stiger upp ur sängen sådär zombietrött väntar jag helst till efter morgonkaffet med att möta min spegelbild. Reflektionen av ett nyvaket vinterjag sprider ändå ingen vidare glädje. Blek och lite rosaröd. Puffig och utan lyster. Inte alls sådär som nyvakna ser ut på film.

Jag mår så mycket bättre när jag får sol! Det syns på hela mig, tycker jag, hur solkyssarna påverkar såväl mitt inre som mitt yttre. Nu är det mest blekt och matt och platt. Ett tag solade jag solarium någon gång då och då. Jag trånar faktiskt fortfarande längtande när jag går förbi, men uppskrämd av förmaningar låter jag bli. Men tänk ändå, va skönt det hade varit att ligga där ett par minuter. Omsluten. Ljusterapi delux.

I mitt sminkskåp finns lite allt möjligt som ska hjälpa färgen och glowen på traven. Favoriten är pipetten med Tan Drops från James Read. Ett par små droppar i ansiktskrämen någon gång i veckan gör faktiskt skillnad.

Har du något knep eller tips på roliga produkter som piggar upp under vinterhalvåret?
Eller är du kanske en höst- och vintermänniska, som trivs allra bäst just nu? <3

Do more of what makes You happy

Gillar

Kommentarer

DagbokstankarKärlekLymfomResor