Tillfälligt inställt Milano

Lamporna som visar att bältet ska vara på hade lyst nu och vi skulle vara mitt uppe i färden nedåt, genom molnen ner mot Malpensa. Med fjärilar i magen hade vi lutat oss fram mot fönstret för att få en glimt av Italien ovanifrån. Vi hade inte sett så himla mycket förstås, för dotterns nyfikna jag hade tagit upp större delen av fönsterrutan.

Sedan några år har vi gjort det till en tradition att åka till Milano över min födelsedag, men i år sätter missnöjda SAS-piloter stopp för vår färd. Flyg och hotell var bokade och tanken var att vi skulle lägga två nätter i den lilla bergsbyn Como den här gången, för att lite mer utforska vyerna däromkring. Como är verkligen vackert. Vi tar tåget dit ibland, när vi är på besök i Milano, och kan inte se oss mätta på den magiskt lummiga bergsmiljön. Efter att ha vandrat och slappat i Como tänkte vi lägga ett dygn på shopping och mer vandring inne i centrala Milano. Men så blev det strejk. 

SAS gav oss chans att boka om resan till ett senare tillfälle, så det har vi gjort. Förhoppningsvis kan jag med min kvinnliga fägring se till att vi får pengarna tillbaka från hotellet där vi hade en icke avbokningsbar övernattning. Det känns pyttelite trist, men helt ändå helt OK att resan inte blev av nu. Nu har vi ju fortfarande den att se fram emot. Om du frågar mig är det här med att se fram emot en resa nästan lika härligt som själva resan i sig. 

Do more of what makes You happy

  • Postad i: Resor

Gillar