Sommar, andra halvlek

Det är ju rent sorgligt, men jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde i somras. I somras... Det känns avlägset och som om det vore för längesedan, fastän det bara var två veckor sedan semestern var slut. Det är ju en himla tur man tar bilder, så att man kan se vad man haft för sig...

Juli bjöd på riktigt härligt väder. Brossan kom ner tidigt med sin familj och vi fick oss en massa bad. Det är ju viktigt för oss, det där med baden. Vattnet blev allt varmare för varje dag som gick och innan vädret vände visade tavlan i Tylösand 26 grader. Helt magiskt faktiskt. Det är verkligen inte många somrar som man får sig såna goa bad här hemma.

Promenader, cykelturer, grillningar och bad i trädgården. Bad vid havet både från klippor och från strand. En sommarfest med vänner och en kräftskiva med familjen. Minigolf. Glass. Det är väl typ det vi har hunnit med den här sommarens andra halvlek, veckorna då hela familjen var ledig tillsammans. Å ena sidan underbart och alldeles precis som det ska vara. Å andra sidan önskar jag att listan på sånt vi gjort vore längre.

Det är som det är med covid och allt det där. Pandemin begränsar oss fortfarande och vi gör allt för att inte tänja gränserna. Håller oss undan så gott som det går. Utöver covid har vi en dotter som går igenom en tuff tonårsperiod. Hon utvecklas till sig själv, vilket är coolt, men en utmaning för alla. Sen har vi det här med mitt måndagsexemplar till kropp.

Om man ser till omständigheterna ska vi nog vara riktigt nöjda med sommaren som gick, men jag har ju defekten att alltid vilja ha bara lite lite till.

Ja visst ja! En sak till har vi hunnit med mycket mer i sommar än någonsin annars. Vi har varit på second hand bonanza. Letat begagnat och hittat en hel del kul. Bäst av alla ställen var Alelyckan i Göteborg. Där finns allt att hitta. Sånt du letar efter och sånt du inte ens viste att du behövde. 89kr kilot för kläder av finfin kvalitet. Inte den minsta doft av använt.

Do more of what makes You happy

Gillar