Miami - Nytt boende, igen.

Det började redan efter att andra personen i familjen tog sin dusch hos Don, vår husägare här i Fort Lauderdale. Vattnet i duschen hade svårt att rinna undan och vi kände väl redan då att det inte bådade riktigt gott. I morse eskalerade hela avloppsproblematiken och under eftermiddagen var storleken på bekymret helt uppenbart. Ur duschavloppet bubblade vatten som var allt annat än fräscht och hur Don och hans pojkvän än försökte, med sin ståltråd och sitt medel, så fick de inte riktigt till det. Positiva av naturen som vi är i vår familj, hoppades vi på att allt skulle lösa sig, men när dagen gick mot kväll och det stod klart att vi nu inte hade varken dusch eller toa, annat än den som låg i anslutning till Dons sovrum, bestämde vi oss för att packa ihop och göra vår fjärde flytt för den här resan.

Vi flyttade och lämnade Don och hans avlopp i sticket. Det kändes lite trist. Vår godhjärtade dotter till och med grät när vi körde ifrån huset. Hon tyckte vi var urusla människor som drog, för tänk om snälla Dom skulle ta illa vid sig. Men nä, Don förstod förstås. Han propsade själv på att en flytt var bästa alternativet och gav oss större delen av våra pengar tillbaks. 

Vi hittade ett hotell vid stranden och fick en ok deal. Så här bor vi nu, i en sjysst tvårummare med kök och balkong mot havet. Precis på stranden ligger hotellet och läget hade kunnat ge oss en absolut fantastisk avslutning på semestern. Frukost på balkongen med näsan vänd mot solen och sen ner för trappan och ut till dagens första bad. Fast självklart blåser det storm. Och den sol som väderapparna tidigare visat för vistelsens sista två dagar, den är utbytt mot regn och åska.

Positivt är att hotellet har uppvärmd pool och den ska vi testa i morgon oavsett vädergudarnas humör. Det finns också en bar som har happy hour och hundra procent säkert ska vi också testa den. Blir det åska har vi första packet för att titta på blixtrarna som slår i havet. Och dottern har fått ett slime kit och maken har sin bok. Jodå, det ska nog bli bra det här. 

Le grand final - here we come!

Do more of what makes You happy

  • Postad i: Resor

Gillar