Korrö Vandrarhem

​Korrö vandrarhem ligger i det småländska glasriket strax ovanför Växjö. Omgivet av grönskande skogar av barr och löv är stället en riktig pärla. Vi spenderade ett dygn i Korrö och hade köpt deras sommarpaket via hemsidan https://korro.se/ . I paketet ingick lån av kanot och cykel, tillgång till bastu, bad i tunna och mys i relaxavdelning, trerätters kvällsmat, frukost och boende i hotelldelen - ett urmysigt rött hus med vita knutar och knarrande trägolv.

Miljön, maten och den trevliga personalen gör att Korrö helt klart är värt ett besök. Vill man inte köpa ett helt paket som vi, så går det finfint att ha det lika mysigt utan allt extra. Man kan ha med sig egen mat för både vandrarhem och hotelldel har tillgång till köksavdelning med allt vad grytor och porslin man kan behöva. Grill finns också, om man skulle vara sugen på grillat. 

12 grader i sjövattnet var lite i kallaste laget, men det kan ju vi ju inte skylla själva Korrö för. Det är ju bara så det är med sjövatten en typisk svensk sommar som denna. 

Do more of what makes You happy

  • Postad i: Resor

Gillar