Inte Covid i alla fall

Ringarna runt ögonen var djupare och mörkare än vanligt i fredags, men jag tänkte inte så mycket på det. Det var ju fredag, liksom. Man hade ju hela veckan i ryggen, så det var klart att man var trött. Cykel till jobbet, medvind delux och pålandsvind. Klart man klarar av en fredag som börjar sådär.

Men så plötsligt som från ingenstans drog någon ur korken till snoken. Näsan började rinna okontrollerat och halsen blev alldeles sörjig. Det fanns inget annat att göra än att åka hem för att ägna dagen åt dokumentation.

Jag ser rätt allvarligt på det där med att vi alla tar vårt ansvar, så trots att det drabbade andra, ställdes alla helgens planer in. Jag bokade in tid för covid-test och tills svaret kom kändes det hyggligast mot alla att hålla sig borta från allmänheten.

Det var lätt att boka tid och proceduren vid själva testningen gick smidigt. Vi var flera stycken som stod uppradade i våra bilar och topsade svaljet så att kräkreflexen fick ögonen att tåras. Typ 24h senare kom svaret, trots att det var helg, och det var skönt att få bekräftat att det inte visade spår av smitta.

Jag har helt enkelt bara helt vanligt snuva, likt typ hälften av Sveriges befolkning. Då vet jag det 😊

Do more of what makes You happy

Gillar