Idétorka

Nähä, gott folk. Vet ni, jag har lite grann tappat greppet om min blogg. Sätter mig då och då för att skriva. Börjar på ett inlägg, men stoppar mig. Raderar och börjar om. Jag känner mig lite vilsen i vad jag egentligen ska skriva om. Vet inte om jag skriver för mig själv och för min egen skull eller om jag skriver till Dig. Jag tror det är lite både och, men eftersom jag inte riktigt vet vem Du är, är det svårt att träffa rätt i inläggens innehåll. Tycker du att det är underhållande om läsa det där lite småprivata, om mina tankar och upptåg, eller eller är det kanske skittrist och helt ointressant? Vill du ha något annat?

Om jag helt hade struntat i dig hade jag blajjat om att jag mår oförskämt bra just nu. Även om jag är urlakad och lättröttad är jag så innerligt glad över att allt har gått så himla bra. Jag är från hjärtat och av hela min själ tacksam. Och det är en härlig känsla.

Säkert hade jag skrivit ett nojjigt inlägg om hur svårt det är att acceptera att åldern tar ut sin rätt på det yttre. Allt är så mjukt och hängigt. Jag känner mig som att jag står i skuggan av ungdomens glans. Och det har jag svårt att finna mig i och acceptera. I det inlägget hade jag också passat på att hedra den häftiga inre styrkan och säkerheten som kommer med det att man åldras. Jag må vara lösare i huden och lite mer beige än förr, men min inre girl power har aldrig blomstrat så som den gör nu  

Kanske hade jag skrivit om kärleken i ett 20-årigt förhållande. Hur den svajar ibland, men ändå ständigt växer och blir starkare. Om tryggheten i att den man delar livet med känner en utan och innan. Om hur häftigt det är att ha hittat någon som står ut med alla de sidor man inte är så stolt över. 

Otaliga inlägg hade handlat om min dotter. Den starkaste och mest inspirerande och imponerande lilla människan jag känner. Min bästa vän. Min hjälte. Mitt allt. 

Ofta när jag skriver texter till Dig, min läsare, gör jag det med en vilja att inspirera och få dig att le. Men när jag i efterhand läser det jag skrivit tänker jag allt som oftast; Fy fasen va tråkigt! Vem vill egentligen läsa det här? 

Do more of what makes You happy

Gillar