Älskade helg

Vi brukar klaga på att vi är för dåliga på att träffa folk, maken och jag. Att vi borde bjuda hem eller ringa för att höra hur det är med den och den, så att vi inte tappar kontakten. Men oftast blir det inget av det, hur mycket vi än tänker att vi ska.

Korts i take, är maken faktiskt ute med några polare idag. Men mitt svar på frågan om vad jag ska göra i helgen, blev som så ofta "ingenting". Fast i ärlighetens namn är 'göra ingenting-helger' de helger som jag gillar bäst. Helgerna då vi inte har några tider att passa. Helger utan krav på prestation. Och att vi inte gör någonting är ju inte riktigt sant. Idag, till exempel, åt vi frukost riktigt länge och gick i myskläder fram till två. Vi har lyssnat på musik och testat det här med att bugga. Vi har pysslat om hemmet och lagat mat. Dottern har busat hevilt med lilla monstret och jag fick till en lugn och stillsam löpning i naturen runtomkring. Och så tog vi oss en tur till leksaksaffären för att köpa pennor och slime. Man kan aldrig ha för många pennor. Eller för mycket slime.

Ett tokvarmt bad i sällskap av en ljudbok. Hemmagjord pizza och mello. Jodå, vi har hunnit med en hel massa idag, men vi har tagit allt som det kommit och bara gjort det som fallit oss in.

Tips på ljudbok? Har du inte redan gjort det tycker jag du ska läsa eller lyssna på Anna Jansons serie om Salong d'Amour. Den är riktigt mysig och fin. Tyvärr har jag redan plöjt igenom serien och i ett försök att fylla det tomrum som den lämnade, vände jag mig till det säkra kortet Lucy Dillon. När livet börjar om är helt ok, men inte en av Dillons bästa. Inte enligt mig i alla fall. 

Men jag läser några sidor i väntan på att maken ska komma hem. 


Do more of what makes You happy

Gillar

Kommentarer

DagbokstankarKärlekLymfomResor